Кейти Пери и Орландо Блум планират второ дете

Певицата намекна за ново попълнение в семейството?

За първи път Орландо Блум и Кейти Пери започнаха да говорят за връзката си през 2016 г., когато двойката се появи на партито "Златен глобус". В мрежата те веднага получиха прякора "Perriblum", комбинация от фамилните им имена. Сега влюбените отглеждат дъщеря си Дейзи Дав, която в края на август ще навърши две години. Но изглежда, че влюбените планират още деца.

В ново интервю за People 37-годишната певица каза, че се надява скоро семейството им да стане по-голямо: „Аз съм плановик. Така че ще видим". Звездата си спомни и за първата си бременност: „Беше толкова вълнуващо да имам бебе по време на COVID-19, защото всичко спря освен това. Обичам това, което преживявам в момента с дъщеря си."

Галерия: Модните визии на бременната Кейти Пери

Виж всички снимки

Припомняме, че за Кейти - Дейзи Дав е първо дете, а за актьора - второ. Орландо Блум има син от брака си с Миранда Кер. Връзката на влюбените не може да се нарече идеална: след среща си през 2016 г. двойката излизаше около година, а след това се разделиха. След като прекараха няколко месеца разделени, Кейти и Орландо решиха да се съберат отново и още през 2019 г., на Свети Валентин, актьорът предложи брак на Кейти.