Кейти Пери и Орландо Блум отлагат сватбата

Кейти Пери и Орландо Блум отлагат сватбата заради коронавируса.

Кейти Пери и Орландо Блум отлагат сватбата заради коронавируса.

Ексцентричните визии на Кейти Пери, виж в галерията по-долу:

Галерия: Ексцентричните визии на Кейти Пери

Виж всички снимки

►►► Сватбената подготовка на Кейти Пери и Орландо Блум

Кейти Пери и годеникът й Орландо Блум отлагат сватбената церемония. Причината за отмяната на тържеството бе коронавирусът, който активно се разпространява в света в момента и очевидно се явява като главна причина за промяна на плановете за сватбата на двойката.

"Решението не беше никак лесно за тях. Всичко беше почти готово. Кейти е много развълнувана от факта, че ще отиде до олтара бременна и двамата бяха толкова щастливи, че най-накрая всички детайли около подготовката бяха уредени, но поради коронавируса трябваше да спрат нещата“ - казва близък на звездната двойка.

Кейти разкри пред феновете си подробности за предстоящото щастливо събитие в семейството, като споделя, че бременността й е напълно желана и от двамата.

„И двамата с нетърпение очаквахме този нов период от живота ни“, казва Пери в ефира на радиошоуто SiriusXM Hits 1. По думите на певицата детето трябва да се роди това лято.

Звездата е щастлива, че светът научи за бременността й: „Толкова е хубаво, че не е нужно да си гълтам корема или да го прикривам с чантата!“ - радостно пише Кейти в Twitter.