Кейт за Меган и Хари: Това е унизително

- Стана известна реакцията на Кейт Мидълтън по повод скандалното интервю на Меган и Хари при Опра Уинфри. - Принц Хари пише писмо на баща си – принц Чарлз.

  • ► Стана известна реакцията на Кейт Мидълтън по повод скандалното интервю на Меган и Хари при Опра Уинфри.

  • ► Принц Хари пише писмо на баща си – принц Чарлз.

  • Кейт Мидълтън - стил и женственост - в галерията долу

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►►Меган изтри Кейт от работните си контакти

Вече две седмици интервюто на Меган и Хари е най-обсъжданото по целия свят. Много звезди изказаха мнението си за него.

Полемика предизвика и частта, в която Меган коментира отношенията си с Кейт. Двете се скарали преди сватбата на Меган и Хари – не се разбрали за втората проба на роклята за принцеса Шарлот.

Пресата тогава написа, че Меган е разплакала Кейт. Но сега съпругата на Хари разказа, че е станало точно обратното (след това принцесата на Кеймбридж се извинила и изпратила цветя), но журналистите представили Меган в неизгодна светлина. Освен това тя разказва, че е помолила Бъкингамския дворец да не се бъркат в тази клевета, но те са отказали да я подкрепят.

Вече стана известно какво мисли за всичко това и самата Кейт. Журналистката Кети Никол от британското издание OK!, която често пише за кралското семейство, казва, че Кейт никога не е искала в пресата да се появява каквато и да е информация за неразбирателството й с Меган.

„Кейт е много сдържана и уважава личния си живот. Никога няма да чуете за скандал с другиго, защото тя е изключително деликатна. Така че разпространението на тази история беше тежък момент за нея“, разказва Никол.

Самата Меган в интервюто нарече Кейт „добър човек“ и си призна, че й е простила.

"Мисля, че много от нещата, които видях, са противопоставяне. Но, ако ви харесва Кейт, то не ви е необходимо да ненавиждате мен заради това", каза Меган.

Кети Никол също разказва, че принцът на Уелс е получил мейл от сина си, още преди да бъде излъчено скандалното интервю при Опра. С него той оправдава постъпката си. Принц Хари иска баща му да разбере причината за публичната му изява. Но според думи на приятел на Чарлз, той бил истински отчаян от всичко случващо се.