Кейт Мидълтън за Хари: Като, че ли изгубих брат си

Кейт Мидълтън с емоционално обръщение към принц Хари на последната им среща.

Кейт Мидълтън с емоционално обръщение към принц Хари на последната им среща.

Кейт Мидълтън - стил и женственост, виж в галерията долу:

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►► Какво взе Кейт Мидълтън от принцеса Даяна

Така нареченият „Мегзит“ се оказва истински шок за цялото кралско семейство. По данни на близки на семейството става ясно, че Кейт е преживяла особено тежко последната среща с принц Хари.

Херцозите на Съсекс се върнаха в Обединеното кралство по-рано този месец и за последно се събраха заедно за Деня на Общността на нациите.

По време на церемонията Кейт и принц Уилям показват сдържаност и дори хладнокръвие към непокорните си роднини. Въпреки това бъдещата кралица улавя момента, в който успява да разговаря с Хари насаме.

„Кейт знаеше, че това може да е последният й шанс, когато може да даде свобода на чувствата си и бе невероятно емоционална“ – казва близък на кралското семейство.

"Херцогинята на Кеймбридж сдържа сълзите си, казвайки на Хари колко е трудно за нея и Уилям да приемат и преживеят заминаването на семейството за Канада. Тя го отведе настрана и каза: Сякаш аз също губя брат си…“ – добавя източникът.

Източникът от тесния кръг на кралското семейство споменава, че Кейт е споделила с Хари и тъгата си, че децата ще останат без любимия си чичо и че искат да виждат малкия си братовчед.