Кейт Мидълтън с подробности за принц Луи

Негово кралско височество съвсем скоро не навърши една година.

Вярваш или не, принц Луи съвсем скоро ще навърши една година. А сякаш беше вчера, когато майка му и баща му го показаха пред света на стълбите на болницата.

Вчера Кейт Мидълтън беше на посещение в болница в южен Лондон, където разказа малко как се развива бебето... и явно то е започнало да щъка нагоре-надолу.

►►► 12 кралски правила за новото бебе

„Луи иска да се изправя през цялото време – каза Кейт на майка в болницата, на име Крити. Според Мидълтън, Луи също така използва проходилка, за да се придвижва.

Списание Hello! написа, че Крити е споделила още от разговора си с херцогинята на Кеймбридж, разкривайки, че Луи също така се подпира на мебелите и се опитва да ходи. „Тя каза, че тича след него през цялото време“, твърди Крити.

Новините около развитието на Луи показват колко много се е променило кралското отроче през последните няколко месеца. През януари, кралският фотограф Марк Стюарт е дочул как Мидълтън обяснява на насъбрала се тълпа, че Луи „пълзи бързо“.

►►► Прочети тук за приключенията на принц Джордж и принцеса Шарлот

Не е изненадващо, че синът на Кейт и Уилям кипи от енергия – все пак той си има батко и как, които вероятно непрекъснато се занимават с него и го стимулират да се движи и играе с тях.

Макар Кейт да е говорила за Луи няколко пъти през последните месеци, по принцип не е често срещано членове на кралското семейство да издават подробности около живота на най-малките им представители. Въпреки това, херцогът и херцогинята на няколко пъти са споделяли любопитни подробности за децата си. По време на посещение на Университета в кеймбридж през 2015-а г., принц Уилям издаде, че Джордж е „много жизнен“, а сестра му не остава по-назад.

„Джордж контролира нещата, но Шарлот не му отстъпва – каза Уилям през 2017-а. – Ще ни създава проблеми, когато порасне.“