Кейт Мидълтън: Няколко месеца бях фризьорка

Кейт Мидълтън разказа каква нова професия е усвоила по време на глобалната пандемия. (Всъщност не е само една!)

Кейт Мидълтън разказа каква нова професия е усвоила по време на глобалната пандемия. (Всъщност не е само една!)

Кейт Мидълтън - стил и женственост​, виж в галерията долу:

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►► Колко струва визията на Кейт Мидълтън за 2020-а година

Клише, но абсолютен факт - пандемията на коронавируса донесе за всички ни много и най-различни уроци. Оказва се, че кралското семейство не е по-различно от всички нас. 39-годишната Кейт Мидълтън открива и споделя някои предимства от периода на самоизолацията и наложената карантина.

Херцогинята споделя, че по време на пандемията е усвоила нова професия - тя призна, че е станала фризьор. Истината е, че клиентите на Кейт до момента са били само нейните три деца и не може да се скрие, че те никак не са били доволни от фризьорските умения на майка си.

Кейт говори за въплъщенията и преживяванията си в различните роли, които е изпълнявала по време на неотдавнашна видео среща с други родители.

"Имаме ежедневни родителски отговорности, но мисля, че по време на изолацията трябваше да поемем допълнителни роли, които да ни помогнат в живота по принцип. По време на пандемията станах фризьор, за ужас на децата си" - споделя тя.

Кейт разказа също, че и се е наложило да поеме и ролята на учителка и призна, че я привличат различни предмети и не е особено добра в математиката - както се оказва - тя оцени знанията си на пет точки от 10.