Кейт и Уилям на почивка с Лео ди Каприо

Кейт Мидълтън и принц Уилям почиват в „лагера на милиардерите“ заедно с Леонардо ди Каприо и Брадли Купър.

Кейт Мидълтън и принц Уилям почиват в „лагера на милиардерите“ заедно с Леонардо ди Каприо и Брадли Купър.

В Сицилия започна ежегодният Google Camp, който по традиция събра представители на световния елит. Този път италианският „летен лагер на милиардерите“ беше посетен и от кралското семейство, в лицето на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Те присъстваха на вечерята, по повод откриването, която се проведе в руините на храма на Хера. Кралското семейство остана далеч от погледите на репортерите.

За да си припомниш стила и женствеността на Кейт, виж галерията по-долу:

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

Това никак не е изненадващо, защото всичко около Google Camp от години се държи в абсолютна тайна.

Всички гости на лагера са посъветвани да не качват снимки или видеоклипове в мрежата от престоя си.

Дори маршрутът, по който трябва да стигнат до местоназначението гостите, се публикува на специално защитена уеб страница, до която достъп имат само поканените и техните придружители.

Според очевидци Кейт и Уилям са в компанията на знаменитостите Том Круз, Леонардо ди Каприо, Брадли Купър, Хари Стайлс, Ник Джонас, Приянка Чопра, Стела Макартни, Даян фон Фюрстенберг, Кейти Пери и Орландо Блум.

Снимка от миналогодишния лагер на Хари Стайлс и Даян фон Фюрстенберг, отново в Сицилия

Общодъстъпната информация е, че базата за почивка на звездите разполага с голф игрище, тенис корт, един от най-големите СПА комплекси в Европа, няколко големи басейна, както и собствен частен плаж със специален вносен бял пясък. На разположение на гостите са и няколко яхти за разходкa.

Повече подробности около Google Camp не се разкриват, поради факта, че целият персонал и охраната на базата е длъжен да подпише споразумение за конфиденциалност, което допълнително гарантира запазването в тайна на всичко, свързано с лагера – казват запознати.