Кейт Мидълтън в луксозна рокля под наем и с бужута на принцеса Даяна

Ярките цветове продължават да вилнеят и през зимата, така че не си и помисляй да се откажеш от тях.

от

© Getty Images

Кейт Мидълтън изглеждаше зашеметяващо на церемонията за наградите „Earthshot“ в Бостън. Тя избра да облече яркозелена рокля на Solace London от онлайн платформата за отдаване под наем на дизайнерски облекла HURR, таксите на която са между 74 и 194 паунда за вечер. Към забележителния си тоалет добави и свръхдоза блясък, слагайки колие с диаманти и изумруди, принадлежало някога на принцеса Даяна. Колието крие в себе си вековна традиция. То е подарено на Даяна от кралица Елизабет Втора, която пък го е наследила от баба си кралица Мери.

Гениалните модни трикове на кралското семейство, виж в галерията по-долу:

Галерия: Гениалните модни трикове на кралското семейство

Виж всички снимки

Към всички гости на събитието бе отправен апел да не купуват нови дрехи. Дори принц Уилям избра костюм, който се намира отдавна в гардероба му. Изобщо не сме изненадани, че снимките на кралската двойка обиколиха абсолютно всички социални мрежи. Двамата изглеждаха страхотно заедно! Особено Кейт, в перфектната рокля, грим, прическа и бижута.

© Getty Images
© Getty Images

Принц Уилям говори с оптимистичен тон за разрешаването на световните проблеми с околната среда чрез „надежда, оптимизъм и спешни действия“. Той сподели, че наградите са вдъхновени от прочутата реч на Кенеди за полет до Луната от 1962 г., мобилизирала страната за изпращането на астронавти до там. По думите на принца същото чувство за размах и спешни действия са нужни и днес за защита на околната среда.

Кейт Мидълтън в булчинска рокля и с тиарата на принцеса Даяна

Вижте повече

Кейт Мидълтън в булчинска рокля и с тиарата на принцеса Даяна

За официалното си представяне Кейт избра рокля на Jenny Peckham от булчинската колекция на марката.