Кейт и Уилям през 2007 г.: разделени и нещастни

Кейт Мидълтън е била толкова съкрушена заради раздялата си с принца, че буквално е напуснала Англия, за да не го вижда.

Преди да станат женени с деца, Кейт Мидълтън и принц Уилям са били във връзка със статус „сложно е“.

Двамата са били гаджета в колежа, но през 2007 г., две години след завършването на висшето си образование, слагат край на връзката поради неизвестна и до момента причина.

Младата Кейт Мидълтън в деня на завършването си 

Кейт Мидълтън е толкова съкрушена от раздялата, че буквално напуска пределите на Англия. Бъдещата херцогиня очевидно действа на принципа „Далеч от очите, далеч от ума“.

Наслади се на елегантния моден стил на Кейт в галерията долу:

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

Онлайн медиите изглежда са се заели сериозно да изтупват праха от старите драми на кралското семейство, защото доста сайтове тръбят новината, че Кейт е отишла на ваканция в Ирландия с майка си, веднага след злощастната раздяла с височайшото си гадже. Майка и дъщеря са посетили Дъблин, където към тях се е присъединила група приятели, сред които ирландската художничка Джема Билингтън, с която Кейт е приятелка и досега.

През 2007 г. принц Хари се забавлява с тогавашната си приятелка Челси Дейви на концерт в памет на принцеса Даяна, а Уилям им "свети"... и може би си мисли за Кейт

►►► 15 златни цитата за преборване на любовна мъка

Ваканцията на бъдещата херцогиня се е случила само седмици след разривът между нея и Уилям, най-вероятно през март 2007 г. Любовното им нещастие не трае дълго – двамата са отново заедно през юни същата година, а сега са щастливо женени, така че щастливият край на историята е ясен.

Макар кралската двойка да не конкретизира причината за раздялата, те открито признават, че се е случила. Уилям дори издава малки подробности в интервюто по случай годежа през 2010 г. „Разделихме се за малко. Но просто и двамата бяхме много млади, ходехме в университета, откривахме кои сме, какви са характерите ни и такива работи.“

Междувременно Кейт не се срамува да признае, че не е била много щастлива заради раздялата, но това я е направило „по-силен човек“. Още едно доказателство, че принцесите също плачат, точно от каквото се нуждаеше НЕкралското ни самочувствие.