Кейт и Уилям представиха коледната си картичка

Снимката е направена от фотографа Мат Портеус във вилата на семейството в Анмър Хол през есента.

Вчера дворецът Кенсингтън представи традиционната коледна картичка на херцозите на Кеймбридж. На снимката 38-годишната Кейт Мидълтън и принц Уилям се усмихват с децата си: седемгодишния принц Джордж, петгодишната принцеса Шарлот и двегодишния принц Луи.

Кейт Мидълтън - стил и женственост – виж в галерията долу

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►►Кейт Мидълтън за Хари: Като, че ли изгубих брат си

Снимката е направена от фотографа Мат Портеус във вилата на семейството в Анмър Хол през есента.

Снимката попадна в интернет преди официалното ѝ пускане – херцозите на Кеймбридж я изпратиха на служителите на Националната здравна служба на Обединеното кралство в знак на благодарност за тяхната работа в контекста на пандемията от коронавируса. Един от получателите обаче я показа в социалните си мрежи.

Феновете на кралското семейство се възхитиха на снимката и отбелязаха, че принц Джордж прилича на Даяна, по-малкият му брат – на майка си, а принцеса Шарлот – на кралицата.

Кралското семейство вероятно ще празнува Коледа поотделно. Обикновено всички членове на британското кралско семейство се събират в имението в Сандрингам, но тази година кралица Елизабет II и принц Филип ще прекарат празниците в замъка Уиндзор. По време на кралското си турне миналата седмица Кейт Мидълтън заяви, че се опитват да си направят планове за Коледа въпреки ограниченията заради коронавируса, но това никак не е лесно.

Празнична снимка сподели и 72-годишният принц Чарлз със 73-годишната си съпруга Камила Паркър-Боулс. Този незимен кадър е направен в градината на кралската къща в Бъркхол, Шотландия. На снимката двойката седи на пейка, заобиколени от цветя.

Принц Чарлз и съпругата му ще прекарат Коледа в провинциалната си резиденция в Хайгроув, но вероятно ще посетят кралица Елизабет II и принц Филип в замъка Уиндзор по време на празниците.