Кейт и Уилям планират четвърто дете

Кейт Мидълтън и принц Уилям се ожениха през 2011 година. Кралската двойка отглежда двама синове и една дъщеря, но вече планира да разшири още семейството си!

Кейт Мидълтън и принц Уилям се ожениха през 2011 година. Кралската двойка отглежда двама синове и една дъщеря, но вече планира да разшири още семейството си!

20 пъти, в които принц Джордж и принцеса Шарлот разтопиха сърцата ни - в галерията долу

Галерия: 20 пъти, в които принц Джордж и принцеса...

Виж всички снимки

►►►Принц Уилям: Ако децата ми са гей, ще ги подкрепя

Снимки: @kensingtonroyal

Us Weekly цитира приближен до двойката, който разказва: „Кейт винаги е мечтаела за четири деца. Тя отложи идеята по време на пандемията, но сега, с появата на ваксината се вижда светлина в тунела. Освен това по-големите деца на двойката, Шарлот и Джордж, трябва да се върнат в училище през април. Кейт чувства, че е готова за поредната бременност.“

Херцогинята започнала да мисли за четвърто бебе, след като сестра й Пипа обяви втората си бременност през декември 2020 г. Източникът добавя: „Отне известно време на Кейт да убеди Уилям да вземе решение за още едно дете. Преди това той вярваше, че три деца са повече от достатъчни за тях. Мисълта, че ще има четири деца, не го правеше щастлив. Но желанието на Кейт да има четвърто дете го вдъхнови. Освен това той много обича и цени спокойната домашна обстановка, каквато той самият не е имал в детството. След малко размисъл той се съгласи с Кейт и сега те гледат с вълнение към бъдещето.“

Кралица Елизабет II е възхитена от решението на Кейт и Уилям. Херцогинята отдавна мечтае за още една дъщеря и дори не планира да наема нова бавачка.