Кецове и голо коремче на среща с френския президент

Хейли и Джъстин Бийбър се срещнаха с Еманюел и Бриджит Макрон. Двойката избра доста нетипични визии за посещението си в Елисейския дворец.

Хейли и Джъстин Бийбър се срещнаха с Еманюел и Бриджит Макрон. Двойката избра доста нетипични визии за посещението си в Елисейския дворец.

Гола снимка и пуйка... на главата - звездният Ден на благодарността​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Гола снимка и пуйка... на главата - звездният...

Виж всички снимки

►►► Джъстин се подстрига. Феновете му са в шок

След като стана ясно, че Джъстин и Хейли Бийбър отлетяха за Париж преди дни, самият Бийбър сподели в Instagram как прекарва семейството времето си в Европа. Съдейки по снимките - двойката е прекарала половината от деня като обикновени туристи - наслаждавайки се на магазини и кафенета. А след обяд те са станали почетни гости на Елисейския дворец, където лично са били приети от френския президент Еманюел Макрон и със съпругата му Брижит.

Това стана известно, след като певецът сподели обща снимка в своя Instagram. Той остави публикацията неподписана, като даде възможност за различни интерпретации за целта на срещата.

По-късно обаче президентската пресслужба изясни, че посещението на певеца и съпругата му е било с идеята Бийбър да покани администрацията на Макрон и самия Макрон на концерта си, а френският президент неочаквано не само, че се съгласил, а и поканил звездната двойка в основната му резиденция.

По време на срещата Джъстин и Хейли Бийбър са обсъдили с Еманюел и Брижит Макрон „проблеми, свързани с младежта“, съобщават официалните източници.

Нещо, което не остана незабелязано - стайлингът на звездната двойка е една от най-обсъжданите теми до момента. По мнение на много фенове в мрежата, Хейли и Джъстин са подбрали не съвсем подходящи тоалети. Въпреки че Джъстин е в костюм, той пренебрегва вратовръзката и обувките и се появява в сини кецове, а Хейли (вероятно провокирана от лятното настроение) носи бежова плетена рокля с голо коремче и гръб, и сандали. А отворените обувки, както е известно, не отговарят на президентския дрес код.