Казват, че разговорите и сексът са несъвместими. Дали?

Наши читателки (и един читател) доказват, че това изобщо не е вярно!

© iStock

Обичаме да е по-горещо!

Момчето, с което излизам, беше голям авантюрист и обичаше лютото. По време на вечеря той си хапна чили, а след това реши да ме зарадва с малко кунилингус. Е, тогава разбрах истинското значение на словосъчетанието – „прехвърчане на искри“…

Катя, 32

Спомням си как след първия път, когато правихме секс, партньорът ми радостно извика: „Майко, мила! Вече не съм девствен!“ Да, толкова силно го извика, че го чуха през девет планини в десета.

Лиза, 28

Зрението на моето момче е минус 10. Целуването с очила е адски неудобно и той ги свали. Сграбчи ме в прегръдките си и ме понесе към другата стая. По пътя ми удари главата във вратата на килера, след което настъпи котешка играчка, подхлъзна се и ме изпусна… за щастие паднах на леглото. Отиде за очилата си, не уцели вратата... върна се, седна, примигна и избухнахме в неистов смях!

Парещи емоции за още по-горещ секс!

Мария, 27

Във втори клас реших да се поинтересувам от секса и с тази цел един ден пропуснах часовете в училище. С две момчета от класа се отправихме към тавана на училищната сграда и легнахме един до друг без гащи. В обяснението до директора написах, че съм провела изследване на тема секс с двама партньори и загуба на девствеността. Получавайки тази информация, директорът побесня и извика родителите ми.

Ксения, 19

Как да си поискаш секс?

Вижте повече

Как да си поискаш секс?

Ако в момента усещаш ниски нива на привличане, не се притеснявай. Ето няколко рецептите за оправяне на настроението и хитринки как да си поискаш секс, без...

Срещах се с жена, която беше 13-15 години по-възрастна от мен. Красива, умна, богиня в живота и работата си. Не се интересувах от нейната възраст, но тя се притесняваше, че аз съм толкова млад. В общи линии дълго не се поддавахме на чувствата си, но така и не успяхме да ги преодолеем. И веднъж се случи така, че правихме секс. Лежахме в леглото и си припомняхме колко беше хубаво. И реших да я попитам: – Наталия? – Какво? – отвърна тя. Била ли си родена по време на Втората световна война? Последва прибързан отговор, придружен с викове: – Идиот! Смяхме се до сълзи. А след това всичко потръгна леко и нещата започнаха да се случват от само себе си.

Максим, 27

© iStock

Галерия: Коя секс поза ти подхожда най-добре според хороскопа

Виж всички снимки