Карта към мъжкото удоволствие от кръста нагоре

Фасулски лесно е да запратиш на похотливи тръни другарчето си по легло, като плъзнеш ръце в карето под колана.

 
 

Фасулски лесно е да запратиш на похотливи тръни другарчето си по легло, като плъзнеш ръце в карето под колана. Така и баба знае. Нашият справочник по ерогенни зони на мъжкото тяло обаче ще ти помогне да се прицелиш по-високо и да подлудиш от желание и най-претенциозния обект, видял доста в креватно отношение. Смело напред!

Какъв секс трик да пробваш според зодията му: избери си от галерията долу.

Галерия: Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Виж всички снимки

►►►Малко пошляпване за повече сексуална възбуда.


Шията
Положи устни точно под адамовата ябълка и нежно засмучи. По този начин стимулираш косвено щитовидната жлеза, която според древната китайска медицина е свързана с гениталиите.

Вътрешната горна част на ръката
Тази зона нежна и неокосмена кожа съдържа много нервни окончания, ето защо откликва разтърсващо и на най-лекия допир. За да го възбудиш, без да навлизаш в територията на гъдела, нежно плъзни нокти в дълги ласки нагоре и надолу.

Зърната на гърдите
Вярваш или не, тази част от мъжката анатомия може да бъде чувствителна точно колкото твоята. Така че не пропускай да й обърнеш нужното внимание. Първо леко погали с опакото на дланта. После нежно прокарай длани с кръгово движение за още по-разгорещяващ ефект.

Гръдните мускули
Линията, която маркира долната част на гърдите, е супер благодатен в допирно отношение маршрут, понеже кожата тук е нежна, чувствителна и едновременно с това прелъстително стегната, особено ако той прилежно си прави лицевите опори. Стимулирай тази гореща извивка, като я проследиш с върха на езика си мускулче по мускулче – движението е от долната част към центъра на гръдните плочки.

Странично на торса
Под нежната повърхност кожа тук се крият мускули, които неусетно натрупват много напрежение, така че един нежен масаж ще го накара да се почувства страхотно. Сложи ръце от двете страни на кръста му с пръсти, сочещи нагоре към главата. С лек натиск ги плъзни нагоре към подмишниците и обратно надолу до бедрата. Повтаряй, докато не се разпреде от удоволствие.

Кои зодии са обсебени от секса: разбери от галерията долу

Галерия: Кои зодии са обсебени от секса

Виж всички снимки

►►►Направи секса дяволски романтичен.

Коремните мускули
Зоната над тазовата кост съдържа сериозен брой чувствителни (и чувствени) нервни окончания – сигурен залог за висока еротичност.  А поради непосредственото си местонахождение до гениталиите представлява и силен психологически извор на възбуда. С убийствено близък допир прекоси с език долната част на стомаха. И за финал мини с дъха си по същия път. 

Пътечката от пъпа надолу
За умопомрачаващо удоволствие, на прага на чувствената истерия и агония, бавно обсипи с целувки чертичката, която природата е нарисувала с малки косъмчета от пъпа му надолу. Нежният мъх на този чувствен път гъделичка кожата, като създава неповторима наслада. Когато стигнеш ерогенна зона № 1, направи пауза и после се насочи обратно нагоре, за да увеличиш процентите очакване и възбуда до точката на кипене.