Защо Карли Клос сподели телефонния си номер

Карли Клос показа как се бяга маратон и сподели телефонния си номер.

Карли Клос показа как се бяга маратон и сподели телефонния си номер.

Най-доброто от Карли Клос, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-доброто от Карли Клос

Виж всички снимки

►►► Ева Лонгория и Карли Клос - размерът няма значение

Моделът организира предизвикателство за служителите на собствената си компания Kode with Klossy и кани всички да се присъединят.

Ако 28-годишната Карли Клос нямаше успешна кариера на модел, свой собствен бизнес проект и съпруг милионер, тя можеше да бъде мотивационен треньор.

В своята компания моделът успешно прилага различни управленски техники, за да развива максималния потенциал на всеки от служителите си и в същото време да ги сближава още повече. Е, оказва се, че тичането е един от тези подходи.

Миналата година също се е състоял такъв маратон, в който са се включили служителите от компанията. Карли твърди, че това предизвикателство се стреми към постигането на няколко цели едновременно: от активност по време на самоизолация, до усещане за единство и екипна работа, както и развитие на лидерски и мениджърски умения.

За да създаде още повече настроение, Клос се грижи и за външните фактори, като например представя идеята за мотивационен маникюр на спортна тематика, като същевременно споделя и телефонния си номер, което е излишно да коментираме какъв интерес предизвика у последователите на модела.

Ти записа ли си?!