Карди Би се развежда

Карди Би подава молба за развод с рапъра Офсет.

Карди Би подава молба за развод с рапъра Офсет.

Звезди с филъри в устните​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звезди с филъри в устните

Виж всички снимки

►►► Карди Би: „Раждането ми счупи вагината“

27-годишната Карди Би подава молба за развод с 28-годишния рапър Офсет само три години след сватбата. The Sun съобщава, че звездата подава документи във Върховния съд на окръг Фултън и очаква съдебното заседание по делото, което е насрочено за 4-и ноември.

Карди Би заявява и иск за попечителството над двегодишната си дъщеря Кълчър, както и справедлива подялба на семейното им имущество.

Припомняме, че Карди Би и Офсет се ожениха през септември 2017 г. Връзката на двойката винаги е била трудна и те никога не са го крили. През декември 2018 г. се роди дъщеря им Кълчър и известно време след това звездата обяви, че тя и съпругът й вече не са заедно.

"Никой не е виновен. Няма виновни. Мисля, че сме надраснали тази любов и вече не сме заедно. Разводът може да отнеме известно време, но аз винаги ще го обичам много, защото той е баща на дъщеря ми"  - каза звездата тогава.

Карди Би възнамеряваше още тогава да подаде молба за развод заради предателството на Офсет, но съпрузите успяха да разрешат всички семейни проблеми и да спасят връзката си. Но ето, че вече е дошъл моментът, в който очевидно няма връщане назад.