Карди Би: Не пиша музика за деца, а само за възрастни!

Звездата призова всички родители по света да не пускат нейната музика на децата си.

Звездата призова всички родители по света да не пускат нейната музика на децата си.

Звезди с филъри в устните​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звезди с филъри в устните

Виж всички снимки

►►► Снуп Дог нападна Карди Би

Преди време хип-хоп певицата публикува видео, което предизвика сериозен скандал и възмущение у някои от последователите й в мрежата. Във видеото се вижда как певицата изключва собствената си песен "WAP" веднага щом двегодишната й дъщеря влезе в стаята. Феновете на звездата бяха възмутени, че самата тя предпазва собственото си дете от личното си творчество, а другите деца по света трябва да слушат тази музика.

В отговор на възникналия конфликт, Карди Би написа изявление в Twitter:

„Аз не съм Джоуджоу Сива! Не пиша музика за деца, а само за възрастни. Така, че само родителите носят отговорност дали децата им ще слушат и гледат"

В същата публикация звездата отговаря и на един от агресивните потребители, заявявайки, че е „много секси човек“, но не до собственото си дете и това трябва да е така във всяко друго семейство.

Ответната реакция на защитните на Карди Би пък зададоха въпроса защо не бъдат нападнати и мъжете със същите изисквания, които също създават музика само за възрастни. В крайна сметка, страстите се потушиха с единодушието от страна на последователите, че интернет не трябва да отговаря, а и не бива, за отглеждането на едно дете.