Карди Би: Казах на Офсет за бебето в обикновен разговор

Карди Би споделя как всъщност е казала на съпруга си, че отново е бременна.

Карди Би споделя как всъщност е казала на съпруга си, че отново е бременна.

Звезди с филъри в устните​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звезди с филъри в устните

Виж всички снимки

►►► Изненадааа! Карди Би е бременна за втори път

Певицата разкри някои подробности около бременността си по време на интервю за Stationhead. Карди сподели историята как всъщност е разбрала, че е бременна и как е съобщила щастливата новина на Офсет. Карди Би сподели, че е започнала да проявява симптоми на бременност, включително главоболие и проблеми с пътуването почти две седмици преди "Грами"-тата през март. Вместо голямо, романтично и помпозно разкритие, певицата просто казала на Офсет: "Мисля, че съм бременна!"

По-късно двойката потвърдила предположенията на Карди Би с тест за бременност: „Когато видяхме, че наистина съм бременна започнахме да се смеем - „ Господи, имаме толкова много работа“, разказва тя.

Певицата не крие щастието и вълнението си за бебе номер две: "Има нещо толкова скъпо в тази бременност и имам чувството, че започвам нова глава в живота си. Щастлива съм от това."

Припомняме, че изпълнителката разкри бременността си пред света изненадващо, по време на изпълнение с Офсет и неговата група на наградите BET 2021. Двойката вече отглежда тригодишната Кълчър, която е първо дете за Карди Би и четвърто за Офсет (рапърът е баща на три деца от предишните си връзки).

Карди също споделя, че не планира да организира бебешко парти, защото ако има такова - то трябва да бъде непосредтсвено след рождения ден на Кълчър: "Просто се съкрушавам, когато правя тези големи рождени дни и просто чувствам, че бебешкото парти в комбинация с рождения ден на Кълчър ще имат прекалено малко време помежду си. И то само, за да видя отново едни и същи хора... затова по-скоро няма да има бебешко парти".