Ким коментира проблемите си със здравето

След подозренията за лупус, Ким Кардашиян коментира здравословното си състояние.

След подозренията за лупус, Ким Кардашиян коментира здравословното си състояние.

14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян, припомни си от галерията по-долу:

Галерия: 14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Ким се гримира така заради псориазиса

Новият сезон на риалитито Keeping Up With The Kardashians започна с лоши новини. В следствие на оплаквания от страна на модела, лекарите имат съмнения за лупус и ревматоиден артрит. Кардашиян е предполагала, че има здравословен проблем, но в резултат на тестовете, нейните страхове са потвърдени. Няколко дни по-късно, Ким коментира състоянието си в западното телевизионно шоу Today.

“Ще говоря за това в следващия епизод на риалитито. Открих невероятен лекар, д-р Уолъс, който намери истинската причина за проблема ми. За съжаление трябваше да приема лекарства за борба със симптомите, които ме измъчват в момента. Избрахме оптималния план на действие... Сега всичко е под контрол, но автоимунните проблеми наистина са много страшни. Не съм предполагала, че ще бъда част от хората, страдащи от тези тежки болести. Мислите се въртят в главата ти и си мислиш за най-лошото. И от цялата тази действителност наистина изпадаш в депресивно състояние. Успях да изляза от него, но много ме беше страх.“ - разказва съпругата на Кание Уест.

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян, виж в галерията по-долу:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

Вчера стана ясно, че тестовете на Кардашиян за наличието на антитела срещу лупус са положителни. По последна информация от западните медии лабораторните изследвания също показват вероятността от наличие и развитие на ревматоиден артрит. По думи на звездата лекарят й я е посъветвал да не прибързва с прогнозиалните диагнози, защото за самия него е рано за диагноза.