Кардашиян иска да кърми бебето от сурогатна майка

Риалити звездата Ким Кардашиян иска да кърми бебе, което не е родила.

Риалити звездата Ким Кардашиян иска да кърми бебе, което не е родила. И ако много хора биха казали, че това е невъзможно, то докторът на звездата е на друго мнение.

Виж промените през годините на най-известната част от тялото на Ким в галерията със снимки.

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

Ким Кардашиян заяви намерението си да кърми бебето, което ще й роди скоро сурогатна майка. И ако повечето хора биха я сметнали за луда, то личният й лекар е противоположното мнение.

„На Ким ще й се наложи да премине курс на адаптация със специални лекарства, които ще я подготвят за кърменето. Това е напълно реално“, цитира думите на доктора Hollywood Life.

Освен това Ким Кардашиян беше гост в шоуто на Елън Дедженеръс, в което водещата я разпита обстоятелствено за бъдещото й дете.

Разказвайки за новото попълнение в семейство, риалити звездата, случайно или не, започна да говори, че дъщеричка й Норт чака сестричка. „Уест си мисли, че е хитруша. През уикенда организирах baby shower. Гостите донесоха играчки и подаръци, а Норт ги откри още на следващия ден. Тя каза: „Мамо, докато по-малката ми сестричка още не се е родила, аз съм длъжна да пазя всичките играчки в стаята ми и да си играя с тях“, разказа Ким.

Думите й бяха прекъснати от водещата, която я уведоми, че току-що е издала пола на бъдещото си дете. Кардашиян ни най малко не се притесни от този факт и потвърди, че в семейството скоро ще се появи момиченце.

А, разбирайки пола на бебето, Дедженеръс поиска да узнае и името на детето. „Още не сме го измислили, сподели Ким. На baby shower реших да не се придържам към традиционните игри, а да си направя собствени. Затова помолих гостите да напишат на лист хартия имена, от които заедно с Кание да изберем най-подходящото за бебето. Но нито едно от предложенията не ни допадна.“ Норт Уест решила, че е добре да кръстат сестра й Стар. „Тя има играчка, на която сама даде името Стар Уест. Всъщност тя всички така ги кръщава“, смее се звездата.

Ким разказа и чувствата, които тревожат семейството, понеже бебето ще се появи на бял свят съвсем скоро. „Този път е различно. Хората бъркат, като си мислят, че съм намерила лесния начин. Струва ми се, че е трудно да се върви по този път, защото не съм аз тази, която контролира ситуацията. Разбира се, намирате човека, на който да се доверите. Само че е тежко да се осъзнае, че първите две деца можех да ги износя сама, а третото няма да мога. Новият опит за мен е по-сложен от предишните.“