Кардашиян-Дженър: те се завръщат!

Кланът Кардашиян-Дженър стартира ново риалити шоу.

Снимка: @kimkardashian

Кланът Кардашиян-Дженър стартира ново риалити шоу.

Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър​, виж в галерията долу:

Галерия: Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър

Виж всички снимки

►►► Майката на Кайли разкри как се казва бебето

Семейство Кардашиян-Дженър стартира ново риалити шоу, наречено The Kardashians. Премиерата му ще бъде на 14 април в стрийминг платформата Hulu. Риалити шоуто ще замени проекта Keeping Up with the Kardashians, който продължи почти 14 години и включваше 20 сезона. Шоуто беше официално закрито през септември 2021 г. Както и в предишното предаване, членовете на семейството ще споделят с публиката истории от живота си.

Сестрите Кардашиян и Дженър, и майка им Крис Дженър се появиха в трейлъра на риалити шоуто. Те винаги са били в центъра на събитията, но напоследък представителите на семейство Кардашиян-Дженър многократно се оказваха в най-горещите точки и привличаха вниманието на всички. И така, накратко - Ким Кардашиян е в процес на развод със съпруга си Кание Уест. Двойката не успя да се раздели мирно: възникнаха конфликти относно отглеждането на деца и новия роман на Ким с Пийт Дейвидсън.

Кайли Дженър беше изправена пред критики от фенове по време на втората си бременност след трагедията на фестивала Astroworld, където загинаха 10 души по време на изпълнение на Травис Скот.

Кендъл Дженър е в светлината на прожекторите заради новия си романс с баскетболиста Девин Букър. Двойката е заедно от година и половина, така че спортистът може и да се появи в епизодите на новото риалити шоу. Очаква се да се разкрият подробности и около годежа на Кортни Кардашиян и Травис Баркър.