KANYE WEST и adidas Originals представят кремавобяла версия YEEZY BOOST 350 V2

KANYE WEST и adidas представят кремавобяла версия на YEEZY BOOST 350, която ще бъде пусната в продажба глобално на 29 ти април, 2017.

YEEZY BOOST 350 V2 имат кремава горна част изработена от Primeknit, отличителен тегел в средата на обувката и декоративен елемент на петата.

При обувката за възрастни, полупрозрачната гумена външна част на подметката и страничните TPU елементи създават поразяващ ефект и осигуряват превъзходна стабилност на крака. 

Средната част на подметката на YEEZY BOOST 350 V2 използва иновативната технология BOOST™ на adidas, за да я направи издържлива и удароустойчива.

Детската обувка има изцяло гумена външна част на подметката и средна част BOOST™, предлагайки превъзходна стабилност и комфорт.


YEEZY BOOST 350 V2 ще бъде в магазините по света на 29-ти април, 2017.


*** В България, YEEZY BOOST 350 V2 ще се продава екслузивно в магазини adidas Originals в Mall of Sofia и Foot Court / бул. Витоша №79, чрез томбола даваща правото на закупуване. От 24.04.2017г, всеки желаещ да притежава най-желаната обувка ще може да участва в томболата в посочените магазини. Всеки клиент има правото да попълни само един талон за томболата. Печелившите ще бъдат известени сутринта на 29.04.2017г. и ще могат да закупят посочения от тях размер в рамките на деня.

www.adidas.com/KANYE

YEEZY.SUPPLY

#YEEZYBOOST

#adidasOriginals

@adidasOriginals