Кание Уест си повярва

Хип-хоп изпълнителя смята, че е задминал дори Майкъл Джексън по успех.

Кание може и да притежава много качества, но определено срамежливостта и несигурността не са сред тях. В интервю за BBC Radio 1, 36-годишният рапър заяви, че е „рок звезда N1 на планетата“ и прекрачва границите на всичко познато до този момент в музиката, изкуството, модата и културата.

Всъщност хип-хоп изпълнителя се възприема за културен революционер. Въпреки, че признава, че черпи вдъхновение от Майкъл Джексън, Уест каза, че според него в някои отношение дори е надминал Краля на попа. „Постигнах неща, които Майкъл Джексън не успя. Постигнах максимума като креативна личност, като знаменитост и съм на върха вече 10 години. Оглеждам с наоколо и няма никой като мен, а дори и да има те са неизвестни.“

Кание сподели, че малко завижда на приятеля си Jay Z и неговата империя. „Той се е реализирал по-добре. По- голяма част от идеите и мечтите му са се сбъднали. ...Но ви е не разбирате, имам още толкова много да дам от себе си“.

Рапърът без капка колебание заяви, че хип-хоп изпълнителите са новите рок звезди. „А аз съм най-голямата от всички“.

Кание сподели и малко за отношенията си с Ким. „Тя ми даде всичко, даде ми семейство, дава ми подкрепа. Тя има достатъчно пари и не ме обича заради тях, а това се среща много трудно“, призна рап изпълнителя.