Кание Уест пое организацията на сватбата му с Ким

Бъдещият младоженец е иситнска напаст за сватбените агенти.

Обикновено, когато става дума за сватба, жените поемат цялата работа по организацията. Младите момичета нямат търпение най-накрая да сбъдната всичките си детски мечти за специалния ден в реалност. Често обаче това създава голям стрес, както на бъдещите младоженци, така и на техните сватбени агенти. В английския език дори има специален терми "Bridezilla" (булка-годзила), който описва онова странно състояние, в което изпадат някои жени, когато представите им за церемонията се разминават с реалността.

Според сайта RadarOnline, Кание Уест се е превърнал в истинска напаст за сватбените агенти и околните му. Рапърът е решил да се погрижи за сватбата им с Ким Кардашиян до най-малката подробност и вече е започнал да откача, твърдят източници.

 

Близък до звездната двойка съобщи пред сайта, че Уест има много специфична визия за церемонията и тя няма да бъде нито малка, нито скромна, както искаше Ким. По думите му сватбата ще бъде в Париж, а Ким вече се е примирила с настойчтивостта на годеника си и го е оставила той да движи всичко.

Така например рап изпълнителят забрани на Ким да носи рокля на световно известната дизайнерка ВЕра Уанг, защото на първата си сватба риалити звездата е била облечена точно в нейн тоалет.  Уест не иска  да сравнявата двете булчински рокли, както повечето медии запонаха да сравняват годежните пръстени, които Ким е получила от него и от бившия си съпруг Крис Хъмфрис.

 

Певецът смята, че е експерт в модата и иска да се увери, че бъдещата му съпруга ще изглежда зашеметяващо на сватбения ден и той ще избере роклята й. Явно той не се притеснява от поверието, че ако младоженецът види роклята на булката преди самата церемония, това ще донесе нещастие за двойката.