Кание Уест напуска музикалния бизнес

Съпругът на реалити звездата Ким Кардашиян иска да се отдръпне от звукозаписното студио, за да се концентрира върху желанието си да създаде своя собствена линия дрехи.

Рапърът Кание Уест породи слухове, че ще се откаже от музиката и ще се посвети на модата.

Съпругът на реалити звездата Ким Кардашиян иска да се отдръпне от звукозаписното студио, за да се концентрира върху желанието си да създаде своя собствена линия дрехи. "След проекта му със сър Пол Макартни, Кание ще се отдръпне от музиката и ще насочи силите си към модата", твърдят приближени до рапъра.

Ако той наистина обърне гръб на музикалната си кариера, ще може да изпълни ангажиментите си към спортната марка "Адидас". "Той има договор за 15 милиона долара с "Адидас", но колекцията му беше отлагана четири пъти, защото той няма достатъчно време, за да работи върху нея", добавя източникът.

Първоначално той имаше договор с "Найк", но след това започна сътрудничество с "Адидас", които му предложиха повече пари. "Преди да се роди дъщеря ми на драго сърце бих работил с "Найк". Сега обаче съм баща и подписах с "Адидас", защото имам семейство и трябва да изкарвам прехраната за него", обясни тогава Кание Уест.