Кание спечели 1,8 милиона, а Ким отвръна с нова връзка

► Кецове на Кание Уест се продадоха на търг буквално за минути и то за рекордните 1,8 милиона долара. ► Носят се слухове, че Ким Кардашиян вече има нов мъж в живота си.

► Кецове на Кание Уест се продадоха на търг буквално за минути и то за рекордните 1,8 милиона долара.
► Носят се слухове, че Ким Кардашиян вече има нов мъж в живота си.

Най-скандалните селфита на Ким Кардашиян, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-скандалните селфита на Ким Кардашиян за 2016

Виж всички снимки

►►► Децата на Ким и Кание не знаят за проблемите им

Новините около култовото семейство не спират! Докато семейството е в процес на развод, очевидно и двамата съпрузи не си губят времето. Западни медии съобщиха, че кецовете Nike Air Yeezy 1 на рапъра, с които той се е появил на наградите "Грами" през 2008 г. са били продаден за рекордните 1,8 милиона долара, съобщи аукционната къща Sotheby’s, която е извършила сделката.

Обувките са продаден за 1,8 милиона долара, което е абсолютен рекорд за всички времена, според аукционната къща. Предишната такава висока цена е била обявена за чифт маратонки на Майкъл Джордан.

Честито, Кание! Впечатляваща сделка.

И докато рапърът, вероятно се радва на новите авоари в сметката си, съпругата му също не си губи времето. След като Ким Кардашиян скоро бе забелязана да излиза от магазин за възрастнимнозина се усъмниха дали моделът няма новини, с които скоро ще се похвали. Ето, че е имало защо. Въпреки факта, че 40-годишната Ким все още не е разведена официално с 43-годишния си съпруг Кание Уест, вече се понесоха слухове около възможността да има нов човек в живота й. Говори се, че телевизионната звезда се среща с 52-годишния репортер на CNN Ван Джоунс.

Близки на звездата твърдят, че Ким го познава от много години, но едва сега двамата са се сближили и взаимоотношенията им са се превърнали от приятелски в нещо ного повече и романтично.

Семейството на Кардашиян опровергава слуховете за романа на двойката, заявявайки, че връзката на Ким и Ван е само и единствено по работни въпроси и общи интереси по повод наказателното право. През 2018 г. Кардашиян и Джоунс са работили заедно, за да осигурят помилване на Алис Джонсън, която беше осъдена на доживотен затвор за трафик на наркотици през 1996 г.

Това, което се знае за Джоунс е, че той е разведен от около две години и има двама сина от предишния си брак.