Кание ще плаща на Ким 200 000 долара месечна издръжка

Ким Кардашиян и Кание Уест приключиха бракоразводната процедура. За единия страхотно, но за другия - не съвсем.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Това съобщава CNN, позовавайки се на осведомен източник. Бившите съпрузи успяха да постигнат предсъдебно споразумение за подялба на имуществото и попечителството над децата.

Кардашиян ще получава издръжка от Уест в размер на 200 хиляди долара на месец. Освен това той ще поеме половината от разходите за медицинско обслужване, образование и безопасността на децата. Според документите за развод, посочени от People, Ким и Кание са се съгласили да имат съвместно попечителство над децата. Бившите съпрузи също са се съгласили да разрешават спорове относно наследниците си чрез преговори, но ако една от страните откаже да участва в тях, тогава другата страна има право да вземе решение в спора по подразбиране.

Имуществото на двойката ще бъде разделено според брачния им договор.

Уест и Кардашиян се ожениха в Италия през 2014 г. През февруари 2021 г. Ким подаде молба за развод, позовавайки се на непреодолими различия. След това Уест се опита да си върне любимата (няколко пъти)и каза, че съжалява за развода.

В интервю за Vogue по-рано тази година основателят на Skims обясни какво е довело до развода. Ким отбеляза: "толкова дълго правех другите хора около себе си щастливи, сега е време да се погрижа за себе си и моето щастие".

Галерия: 14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян

Виж всички снимки