Кание се изтърси неканен на парти на дъщеря си

Рапърът е сигурен, че искат да го отчуждят от децата. Но май върти интриги.

 Рапърът е сигурен, че искат да го отчуждят от децата. Но дали не върти интриги...

Най-скандалните селфита на Ким Кардашиян в миналото – в галерията долу

Галерия: Най-скандалните селфита на Ким Кардашиян за 2016

Виж всички снимки

►►►Кание Уест: Нямах доверие на Ким

На рождения ден на дъщеря си Чикаго, която на 15 януари навърши 4 години, Кание Уест записа емоционално видео съобщение, в което поздрави момичето за празника й, като в същото време обясни защо не може да го направи лично. Факт е, че той просто не беше поканен на семейното събиране, организирано от Ким Кардашиян.

Той се обърна за помощ към обществеността.


„Тези манипулации влияят на здравето ми от дълго време ... Няма да позволя на подобни игрички да развалят всичко“, Уест се оплака от бившите роднини, като добави, че тази година се опитва с всички сили да бъде най-добрият баща. И продължи: „Те правят всичко, за да накарат Чикаго да запомни, че татко й не е бил до нея в подобни важни моменти.“

Както се оказа по-късно, Кание все пак е дошъл на партито за рождения ден на Чикаго и братовчедка й Сторми, която ще навърши 4 чак през февруари. Той помогна на дъщеря си да счупи пинята, яде сладолед и разговаря с бившата си свекърва Крис Дженър.

Само че Ким Кардашиян беше объркана от появата на Кание на празника и обвиненията му, защото според нея самият той е предложил да празнува рождения ден на дъщеря си отделно.

„Кание трябваше да вземе Чи в четири. Те се разбраха, че ще има две отделни партии и това беше негова идея.“ Ким е шокирана, че я обвиняват в нещо, което самият Кание е започнал. „Никой не беше против той да дойде“, цитира думите на Ким Page Six.

Кание Уест сега не е в най-лесният период в живота си заради радвода с Ким. Въпреки всичките му уверения, че иска да върне семейството си и да бъде с децата си през цялото време, Ким Кардашиян подаде молба за развод и каза, че ще се разведе възможно най-скоро. Освен това самият Кание може да бъде вкаран в затвора за шест месеца за побой на фен.