Кание не харесва голите снимки на Ким Кардашиян

Ким има над 100 разголени снимки в Instagram, но съпругът й никак не одобрява това.

Ким Кардашиян е добре позната с разголените си снимки в Instagram (тя има над 100 от тях), но риалити звездата наскоро разкри, че съпругът й не ги одобрява.

Виж някои от най-голите снимки на Ким в галерията долу:

Галерия: 14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

Наскоро Ким гостува на шоуто на Елън Дедженерис. По време на интервюто, водещата показа снимка, на която Кардашиян готви в кухнята по бельо. „Това ли носиш, когато готвиш“, попита шеговито Елън.

След като Ким призна, че кадърът е сниман специално за Instagram, тя разкри и какво мисли Кание Уест за тях. Очевидно, той не одобрява полуголите снимки в социалните мрежи на съпругата си и в миналото често й се е карал, че ги публикува.

„Понякога може да си навлечеш проблеми с половинката заради твърде много подобни снимки – коментира тя и обясни, че реакциите на Кание са непредсказуеми. – Той иска да бъда себе си – уверена и щастлива, но междувременно голите снимки го притесняват.“

►►► Ким Кардашиян: "Кание не харесва как се обличам"

Ким каза още, че самата тя минава през различни фази – понякога иска да споделя по-разголени кадри, но друг път предпочита да е по-прикрита.

„Минавам през фази – обясни тя. – Понякога искам да съм по-консервативна за Instagram, но понякога наистина искам да съм себе си, да покажа колко много съм тренирала. Тогава ще публикувам нещо разголено и той ще се разстрои. Това е един омагьосан кръг.“

В крайна сметка, Ким е собственичка на своето тяло и може да прави с него каквото си поиска. Надяваме се Кание да осъзнае това и да спре да прави проблеми на жена си.