Кание напада в гръб

Кание Уест сериозно възнамерява да раздели Ким и Пийт. Въпреки че новата звездна двойка демонстрира силна привързаност и щастие.

Кание Уест сериозно възнамерява да раздели Ким и Пийт. Въпреки че новата звездна двойка демонстрира силна привързаност и щастие.

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян, виж в галерията по-долу:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Ким: Пийт не издребнява и това го прави още по-секси!

Интересното стечение на обстоятелствата около развода на Ким и Кание води до развръзката, че целият интернет вече дълбоко симпатизира на Кание Уест, докато бившата му Ким Кардашиян се забавлява с Пийт Дейвидсън. Изглежда, че рапърът все още не може да се примири с раздялата им, защото наскоро той говори на годишното събитие за Деня на благодарността и изрази опасенията си за разбитото си семейство.

„Трябва да се съхраним. Трябва да се върна при семейството си. Ако врагът може да ме раздели от Ким, милиони други семейства могат да се почувстват, че са в нашата ситуация и че няма друг изход... Но когато Бог ни обедини отново, милиони семейства ще разберат, че и те могат да се съберат отново и да преодолеят всичко и да изгонят Дявола, който нанесе трайна травма“, каза Кание Уест.

В мрежата се води дебат за това кого точно Кание е имал предвид с думата „враг“, но предположенията са единодушни, че това е Пийт Дейвидсън. Дали Кание ще успее да унищожи идилията на Ким и Пийт, все още не е ясно, но, очевидно, рапърът не смята да отстъпи.