Кание излиза с Кандис Суейнпоъл?

Рапърът откри любовта на живота си?

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

В началото на септември супермоделът стана лицето и тялото на YZY SHDZ YR 3022 на Yeezy x Gap, кампания за странни "извънземни" аксесоари. Фантастични кадри с "модифицирана" южноафриканска красавица в космоса заляха не само главните страници на международните модни издания, но и всички социални канали на самия творец - Кание Уест. Всеки ден той редовно публикува друг кадър. „Рекламата“ стана толкова натрапчива, че фенове и журналисти смятат, че изглежда, че Йе и Кандис имат нещо повече от работни взаимоотношения. Така се появиха слуховете за евентуалната нова любовна афера.

Близки на двойката споделят пред Daily Mail, че Кание и Кандис наистина са се сближили много заради съвместната работа и дори са направили две съвместни пътувания: „Виждат се често и той я представя като своя приятелка... Той е обсебен от Ким от дълго време, но изглежда, че най-накрая е решил да продължи напред. И този път всичко е много по-обещаващо, отколкото беше с Ирина или Джулия".

Ирина Шейк е новата половинка на Кание Уест?

Вижте повече

Ирина Шейк е новата половинка на Кание Уест?

Слухът взриви мрежата!

Припомняме, че след съобщенията за раздяла с майката на децата му, Ким Кардашиян, Кание неофициално се срещаше с модела Ирина Шейк и официално с актрисата Джулия Фокс.

Галерия: Горещо! Най-голите и секси кадри на Джулия Фокс...

Виж всички снимки