Кание или Брадли: кого избра Ирина Шейк?

Супермоделът приема поздравления за важно събитие.

Супермоделът приема поздравления за важно събитие.

Моделите на Victoria's Secret без грим – в галерията долу

Галерия: Моделите на Victoria's Secret без грим

Виж всички снимки

►►►Ирина Шейк: Не говоря за Брадли. Твърде лично е.

Днес Ирина Шейк празнува рожден ден – става на 36. Макар и в случая определението възраст да е много относително – чувството, че тя не се променя през последните 15 години, не ни напуска. Затова пък много активно се менят мъжете около нея – кой от кой по-известни. Кристиано Роналдо, Дуейн Джонсън Брадли Купър – баща на единственото й дете.

А миналата година Ирина отново стана център на коментари заради раздялата си с Брадли и връзката й с Кание Уест. За това, че Шейк е завъртяла интрига с Кание, който сега се развежда с Ким Кардашиян, се заговори за първи път през май. Тогава повечето й фенове решиха, че новината е просто слух. Но малко по-късно публикуваните папарашки снимки се превърнаха в истинска сензация. Репортерът успя да проследи Ирина и Кание във Франция, където той я заведе на романтично пътешествие. А връщайки се оттам двамата прекараха още няколко романтични дни в Ню Джърси.

Засега не е ясно какво ще излезе от този роман, най-малкото защото се появиха нови слухове, които зарадваха феновете, че Ирина и Брадли се събират отново.

Какво става с Брадли Купър?

Връзката на Ирина с Кание беше първата сериозна история на модела след раздялата й с Купър. После тя беше забелязвана с Вито Шнабел, бившият на Хайди Клум, и с директора на британския Vogue Алекс Максуел. Но това бяха кратки интрижки, с помощта на които моделът видимо се отпиваше да забрави за края на любовта си с Брадли. Според твърденията Ирина не е издържала на постоянните клюки за връзката на Брадли с Лейди Гага и през юни тя взима дъщеря им Леа, която Брадли обожава, и напуска семейното жилище.

Но, в последно време, Ирина и Брадли все по-често са засичани заедно, при това невинаги в присъствието на дъщеря им, за да си помислим, че това е причината за тяхното виждане. Преди няколко седмици репортери са видели Ирина да влиза С Брадли в апартамента му. А преди няколко дни ги снимаха как се разхождат из Ню Йорк, докато Купър държи Ирина под ръка и двамата си говорят нещо, хихикайки, без да забелязват нищо и никого около себе си.

Възможността двойката да затопли отношенията си отново няма как да не зарадва феновете. Всички се надяват скоро да стане ясно кого е избрала в крайна сметка Шейк.