Камила заряза Лео, защото не й е помогнал да развие кариерата си?

The Sun пише, че моделът Камила Мороне се е разделила с Леонардо ди Каприо само защото Мороне искала да гради кариера, а Лео настоявал за семейство.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

За раздялата между Ди Каприо и Мороне, които бяха заедно четири години, стана известно в края на август.

Въпреки че феновете бяха сигурни, че Ди Каприо е инициатор на раздялата и се шегуваха, че причината за това е възрастта на Камила (според феновете актьорът не излиза с момичета над 25 години, а Камила отпразнува 25-ия си рожден ден това лято), но близки на двойката твърдят, че самият модел изоставила носителя на "Оскар".

"Камила се раздели с Лео, който искаше тя да си остане вкъщи и да имат деца. Тя просто иска да изгради кариерата си".

Самият Ди Каприо, според източника на изданието, искал да създаде семейство, но Мороне, която от 16-годишна възраст мечтаела да стане актриса и да направи кариера в Холивуд, не била готова за това. Интересното е, че по-рано вътрешни лица твърдяха, че Ди Каприо се страхува от сериозна връзка и затова се среща само с млади момичета.

Галерия: Пълният списък с любовни завоевания на Леонардо Дикаприо

Виж всички снимки

Камила била обидена на любимия си, защото той не опитвал активно да й помогне с кариерата, използвайки собствените си връзки: "Лео не е направил нищо за кариерата й, тя е по-разстроена от това, отколкото от всичко друго".

След раздялата Лео очевидно не тъгува особено, тъй като вече няколко пъти бе забелязан в компанията на модела Джиджи Хадид. Преди това двойката беше снимана заедно на парти, а след това бяха видени и на други събития.

10 изненадващи факта от живота на Лео ди Каприо

Вижте повече

10 изненадващи факта от живота на Лео ди Каприо

Пада си по момичета до 25 години – това го знаеш, но то не е всичко, което разбрахме за любимеца на женската половина.