Камила Мендес разнася фон дьо тена си с... палачинка

Гъбичките са отживелица, момичета! Нанасяйте фон дьо тена си с палачинка.

Тъкмо си мислехме, че няма как да обичам Камила Мендес повече, актрисата комбинира две от любимите ни неща: вкусна закуска и гримиране.

Видео, качено в Instagram Stories на колегата й от „Ривърдейл“, Коул Спраус, показва как Камила нанася фон дьо тена си не с гъбичка или пръсти, а с... палачинка.

View this post on Instagram

A post shared by <—

Във видеото, Мендес си почива на сепаре в иконичната закусвалня „Pop's Diner”, част от декора на сериала. Изведнъж, актрисата взима палачинка от чинията си, сгъва я на две и започва да разнася фон дьо тена на лицето си с нея.

►►► 7 съвета за безупречен тен на лицето ти

Макар да сме виждали много странни предмети, използвани за приливане на фон дьо тена (тампони, презервативи и яйца са малка част от тях), палачинките досега не влизаха в групата. Честно казано, идеята ни харесва – кой не би искал да „завре“ лицето си в куп пухкави палачинки.

"Ривърдейл" завинаги - Камила Мендес, Маделин Печ и Лили Рейнхарт на сцената на филмовите награди на MTV

Разбира се, методът изобщо не работи и не бива да го прилагаш. Помисли само тънкият слой мазнина, който ще покрие кожата ти, след като си минала с палачинка по лицето. Това не ни пречи да се забавляваме с видеото на Камила Мендес. Даже ще си по пуснем още веднъж.