Камила Кабело и Шон Мендес обявиха раздялата си

Изпълнителката написа в стори, че връзката им е приключила.

Изпълнителката написа в стори в Instagram, че връзката им е приключила. "Решихме да прекратим романтичната си връзка", гласи съобщението.

►►►Камила и Шон: облаци надвиснаха над техния рай

Преди броени часове Камила Кабело и Шон Мендес обявиха раздялата си. В стори, публикувано в Instagram, двойката написа: „Хей, приятели, решихме да прекратим романтичната си връзка, но любовта ни един към друг като хора е по-силна от всякога.“Те добавиха: "Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да бъдем най-добри приятели. Толкова оценяваме вашата подкрепа от самото начало и продължаваме напред."

Камила и Шон започнаха да се срещат през юли 2019 г. Тази година дори отпразнуваха Хелоуин, а през лятото двойката отпразнува двегодишната си връзка. Тогава Камила написа: „Честита годишнина Куко ❤️ заповядай повече радост, повече приятелство и повече любов ❤️“.

А Шон й отговори просто: „Честита 2-ра годишнина, бебче ♥️“.

Шон не криеше колко близък е бил винаги с Камила (дори преди да започнат да се срещат), докато промотира албума си Wonder, казвайки пред Entertainment Tonight „Тя е една от най-добрите ми приятели, откакто бях на 15 години.“ Той също така заяви, че не бързат с годежа, въпреки слуховете и близката им връзка. „Млади сме, така че не искам да прибързваме“, като добави, че когато намериш своя човек, винаги усещаш това и знаеш, че това е именно той.