Какво знаеш за поза "русалка"?

Секс позата "русалка" е незабравимото преживяване, от което имате нужда точно сега!

 
 

Секс позата "русалка" е незабравимото преживяване, от което имате нужда точно сега!​

Поддържането на краката ти заедно = много блажено триене.

Секс навиците на различните зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

►►► Секс като на кино

Сексуалната поза "русалка" няма нищо общо с асоциациите, които се явяват в съзнанието ти - тоест не е свързана със секс в морето или с това дали имаш опашка вместо крака... Вместо всички тези неща, позата е подходяща за следните ситуации: ако твоят партньор има по-малък пенис, защото може да променя ъгъла на движение и да създава допълнителна стимулация. Ако обичаш да бъдеш доминирана малко, позата също е подходяща, защото партньор ти трябва да държи краката ти нагоре, в почти принудителна поза. Ако харесваш дълбокото проникване и допълнителното плътно прилепване... М, даааа, това е твоята поза.

1. Класическа русалка

Вместо просто да се потопиш като обикновена Урсула, заложи на предварителната игра и изгради очаквания у половинката си. Преди самото проникване и когато вече си в позиция, остави партньора си да целува вътрешната част на бедра ти и най-вече зоната зад коленете ти, тъй като тази зона е неоценена ерогенна зона.

2. Дълбоки усещания

Същата ситуация, но ти (или партньорът ти) трябва да отваряте и затваряте краката си, докато променяш стегнатостта на мускулите на вагината. Притисни плътно краката си и задръж вибриращата играчка към клитора, докато се движиш.

3. Плячката на пирата

Ако обичате да влагате сила в играта - има вариант да я направите малко повече БДСМ. Партньорът ти трябва да завърже краката ти на глезените, за да огранизи движението им. Действията, които би могла да правиш са ограничени - да движиш краката си на една страна, да огънеш коленете си или да се свиеш и да поставиш краката си под дупето. Подхвърли на партньора си леко да прищипе срамните ти устни с десния си показалец и палец, за да те стимулира допълнително, докато държи глезените ти с лявата ръка.