Какво трябва да знаеш за момичетата с татуировки

16 неща, които трябва да знаеш преди среща с татуирано момиче!

 
 

16 неща, които момчетата трябва да знаят преди среща с татуирано момиче!

1. Бъди подготвен за всички, които лятото ще гледат твоето момиче. Носенето на поли, рокли, тениски...означава, че ще има много погледи, съсредоточени върху татуираното тяло на гаджето ти. 

2. Не питай дали боли. Това не е като разходка в парка, много ясно, че е болезнено и това е най-тъпия въпрос, който може да зададеш. 

Галерия: Секси идеи за мини татуировки в Instagram

Виж всички снимки

3. Или колко струва. Питаш ли разхождащите се по улицата хора колко струват дрехите им? Много ясно, че не! Това е странно и лично, много лично!

4. Прекарали сa ужасно много време в мисли за татуировката. Със сигурност сa разгледали всички възможни профили в Instagram и сa били наясно с най-новите тенденции, най-добрите студиа и татуисти.

5. Със сигурност планират още. Хората, които имат една татуировка не искат повече? Те са като еднорозите - магически и несъществуващи. Повечето от нас искат само да започнат с една и не се усещат кога броя им започва да нараства.

6. Не всяка татуировка има дълбок смисъл и значение. Разбира се, че е хубаво, когато хората се татуират, за да почетат специален за тях човек, но понякога татуировките са там просто, за да изглеждат добре и това е. 

7. Възможно е да имат една-две татуировки, които са направили на шега. Колкото повече се татуираш, толкова по-малко ти пука да не "развалиш" тялото си.

Галерия: Правилната татуировка за теб според хороскопа ти

Виж всички снимки

8. И може би имат поне една, която искат да премахнат. С удоволствие би се разделила с първата татуировка, която си направи на 16 - нямаше представа от стилове и какво точно й харесва! 

9. Понякога просто иска да ги скрие. Ден, в който има важна среща в офиса, навън е супер горещо, а тя трябва да прикрие татуировката с дълъг ръкав? Да, в тези моменти наистина я мрази!

10. Възможно е да е имала случайни изблици. След като е изтрезняла или когато е преминала драматичната й криза, може би е осъзнала, че татуировката й е странна.

11. Не я интересува дали ти имаш или не. Хората с татуировки не си хващат гаджета само с татуировки. Това е лудост, ако мислиш така! 

12. Когато хората питат "Колко имаш?", това е най-досадното нещо на света! Моля, спрете да питате.

13. Интервютата за работа могат да бъдат кошмар за нея. Вътрешната тревога, която те обзема при мисълта всеки ден да криеш тези части от тялото си, е доста изнервяща.

►►►ВИЖ ТУК: 7 неща, които трябва да знаеш преди да се татуираш!

14. Няма по-голямо удоволствие от бръсненето на космата татуировка. Когато космите растат над нея (да кажем на крака), всичко изглежда размазано и странно. Виждайки я гладка и овлажнена, чувството е както да се погледнеш в току що почистено огледало. 

15. Лечебният процес е доста гаден, така че не се докосвай до нея през това време! 

16. Все още съществуват предубеждения към хората с татуировки - безработни, престъпници, безгрижни, непривлекатени, луди...списъкът продължава.