Какво те очаква през 2022 г. според нумерологията

Провери какво те очаква през новата година според датата ти на раждане.

 
 

Провери какво те очаква през новата година според датата ти на раждане.​

Виж какво те очаква през 2022 г. и проследи формулата за изчисляване на личната ти година по дата на раждане (разкрива доста неща!)

Хороскоп на тайните на различните зодии, виж в галерията долу:

Галерия: Хороскоп на тайните на различните зодии

Виж всички снимки

►►► Какъв е твоят талисман според датата ти на раждане

Като цяло всички искаме съвети, които да последваме, за да сме сигурни, че новата година ще бъде по-добра и по-щастлива.

Какво очаква всички ни през 2022 г.?

Числото 2 (и за една година цели три двойки) в нумерологията се отнася за способността за взаимодействие и за енергиен обмен. А основният ресурс в ежедневието ти е енергията. И е важно да си гъвкава, да можеш да се променяш и да се интегрираш в нови неща. Да живееш по стария начин, чакайки всичко да се нормализира, в никакъв случай не е невъзможно, но няма да спечелиш нищо добро.

2022 е бърза година. И всички ще действаме на бързи обороти, ще бъдем активни и гъвкави! Но при такива условия, разбира се, е важно да не пускаш "контрола", за да не се пуснеш по течението. Затова е важно да не се поддаваш на хаоса и да не отдаваш ненужно внимание на незначителните неща. Просто винаги се придържай към плана си! Концентрацията и дисциплината са много важни!

Колкото по-реалистични и по-ясни са плановете ти за следващата година, толкова по-голяма е вероятността да получиш точно това, което искаш. Не се претоварвай и не прави прекалено големи планове!

Вторият компонент за годината е 6 (2 + 0 + 2 + 2 = 6).

Шест е числото на парите и способността да печелиш. Но основното е действието и способността да се потопиш в рутината, да завършиш започнатото до края. Шест е в основата на годината, което означава, че за мнозина 2022 г. може да бъде финансово благоприятна. Затова не пропускай възможността! Симулирането на силна заетост в работата вече няма да работи.

Минусите на шестицата е, че създава предпоставки за кризи, неуспехи, загуби и болести. Така че, не забравяй да подходиш с внимание и към здравето си и изграждането на по-топли и близки взаимоотношения с родители и роднини. Защото взаимодействието със семейството може както да подобри, така и да блокира твоя паричен поток.

Инвестирането в себе си е полезно! Така че може да използваш годината и да се запишеш на всички курсове и обучения, които смяташ, че ще ти бъдат поелзни и ще те надградят. Годината е подходяща и всичко в тази посока ще ти се случи по-лесно.

Какво те очаква през 2022 г. според дата ти на раждане

Вече знаеш - събери числата от датата си на раждане (например 21 юни = 2 + 1 + 0 + 6: общо е 9). След това изчисляваш общия сбор на текущата година:

2 + 0 + 2 + 2 = 6

И добавяш твоето число към числото на годината:

9 + 6 = 15

Тъй като цикълът има само девет числа, окончателното ти число трябва да бъде сведено до едноцифрено:

1 + 5 = 6

Твоята енергия за годината е 6.

Виж какво се получва в твоите лични изчисления и провери какво те очаква през личната ти година.

1 - време за начало

Благоприятно е да се преместиш, да започнеш обучение, да смениш работата си, да започнеш нови взаимоотношения. Година с единица обикновено е възможно най-отговорна и в нея трябва да действаш самостоятелно. Не очаквай, че нещо ще дойде само от небето при теб, без никакви усилия, вземи инициативата в свои ръце.

2 - сътрудничество

Тази година ще бъдеш подложена на изпитания от всякакъв тип, които ще проверят твоите дипломатически качества: до колко умееш да общуваш с хората, да ги слушаш и чуваш. Но и 2022-ра година ще бъде време, когато семейните проблеми могат да се задълбочат. Това не е наказание, а начин на Вселената да изведе таланта на партньора ти за опозаване на нови комуникационни нива.

3 - годината на вдъхновението и творчеството

Това е най-забавната година. Идеите прескачат в главата ти и изискват незабавно да бъдат изпълнени. Ето защо трябва на момента да хванеш бика за рогата, а не да ги оставяш на заден план. Интровертите трябва да излизат по-често сред хора и да изразяват себе си: да се срещат с приятели, да ходят на кино и изложби, защото никога не знаеш откъде ще връхлетят идеите ти. Тази година е идеална за творческа работа и нови проекти, а Вселената ще те подкрепи!

4 - година на труд

Всъщност работиш всяка година. И тази няма да е по-различна... Каква е уловката? Фактът, че именно в тази енергия на годината работата ще бъде усилена и напрегната. И не защото шефът ти е тиранин, а защото вътрешното ти състояние е на ръба. Здравето често ще страда тази година, така че се опитай да си почиваш повече! И да се грижиш повече за себе си.

5 - година на промени

Промените ще настъпят не само около теб, но и вътре в теб. Тази година ще искаш нещо ново: различен подход към работата, ще имаш желание да промениш нещо в себе си или в близките си. Бъди готова, че плановете ти могат да се сринат в последния момент, така че винаги си подготвяй план Б за действие - билет за връщане в зоната на сигурността ти. Бъди готова да се адаптираш към всякакви промени, не се бори с обстоятелствата, всичко, което се случва е за твое добро.

6 - семейна година

Тази година е добре да купиш или продадеш апартамент, да се преместиш, да смениш мебелите си, да си направиш някакво пренареждане, от което чувстваш, че имаш нужда. Има много шансове да срещнеш любовта, да се ожениш или разведеш, да забременееш. Има голяма вероятност роднините ти да започнат да ти напомнят за себе си (утре ще дойдем при вас, искаме да отидем заедно на почивка), така че не се изненадвай.

via GIPHY

7 - година на опознаване на себе си и вътрешния Аз

Нумеролозите посочват, че хората най-често несъзнателно се обръщат към нумерологията именно в тази енергия на годината. Тя буквално призовава за отговори на въпросите на живота. Кой съм аз? Каква е моята съдба? Какво трябва да направя? Това е годината на спирането, опознаването на собствените си таланти, опознаването на себе си в дълбочина. По-добре е да не предприемаш драстични действия: почивай, дишай дълбоко и медитирай. Можеш да си вземеш и домашен любимец, който да те успокоява допълнително.

8 - година на успеха

Прекрасна година за успехи и постигане на високи резултати. Ако досега си лежала безцелно на дивана, сега е време вече да станеш и да вземеш необходимите си слава, пари, възможности, повишение. И колкото и да не ти се вярва - всичко това ще те завладее без много усилия (разбира се, не без никакви, но и най-малките ще са от полза!) Осмицата е година на страхотни възможности за укрепване на материалното си положение.

9 - година на трансформация

Последното число от нумерологичния цикъл сякаш намеква: помисли за нещо ново, погледне от другата страна. Тази година трябва да се разделиш с миналото (изхвърли боклука от къщата си, напусни старите чатове, изтрий номерата на бившите). Най-важното е да се отхвърлят и старите възгледи, мироглед, мисли за бедност, униние и копнеж. В крайна сметка предстои нов цикъл! Това е като да се преместиш в нова къща: няма да вземеш старите си чаши със себе си, нали? Ще ги изхвърлиш. Същото трябва да се направи с всичко, което те забавя.

Вече знаейки за личните енергии, е лесно да балансираш в собствения си живот и да разбереш на какво да обърнеш по-специално внимание. И не забравяй, че няма лоши енергии, просто ти липсва подготовка за тях.