Какво се случи с косата ти, Джей Ло?!

Дженифър Лопес се показа с нова визия.

Дженифър Лопес се показа с нова визия.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Наистина ли Алекс Родригес изневерява на Джей Ло?

Въпреки условията на социалната изолация, животът на 51-годишната Дженифър Лопес изглежда изобщо не е лишен от действия и събития. В рамките на няколко месеца тя пусна своя собствена козметична линия, а ето, че сега е и лице на западното издание American Allure.

Дали това е поводът за драстичната промяна във външния вид на звездата, или пък има нещо общо със слуховете за изневярата на половинката й?!

Дженифър Лопес публикува стори в Instagram профила си, на коeто се показа в изцяло нова визия - със супер къса коса. За пръв път от доста дълго време Джен се появява с толкова къса прическа.

Снимка: @jlo

В интервюто за изданието Лопес си припомня началото на кариерата си: "Когато започнах кариерата си, беше странно време, когато всички трябваше да са тънички и слабички като пръчици... И имаше моменти, в които ме питаха: „Добре, ти не си такава. Как се чувстваш?“ Тогава отговорих: "Чувствам се страхотно!" И до ден днешен не спирам да се чувствам толкова добре!

Какво ще кажеш за новата визия на Джей Ло? Дали отрязването на косата й е било само заради корицата, или е намек за ново начало и в личния й живот?!