Какво разкрива за теб обичайното ти селфи лице

Може да си използвала много опции за снимки, но според експерта по езика на лицето Дан Хил има причина една поза да е винаги печеливша

 
 

Може да си използвала много опции за снимки, но според експерта по езика на лицето Дан Хил има причина една поза да е винаги печеливша.

Нова мода при селфитата: „устните на рибката“: рибките са в галерията долу

Галерия: Нова мода при селфитата: „устните на рибката“

Виж всички снимки

►►►Въпросите, които заплашват самочувствието ти

Знакът за мир

Това е класика. И макар да си мислиш, че двете пръстчета нагоре значат просто „мир за всички вас“, Хил казва, че това е още знак за победа. В превод: чувстваш, че владееш живота си.

Усмивка без зъби

Дърпаш ли се, момиче? Задържането на усмивката зад затворени устни показва, че си наистина щастлива, но и предпазлива. Определено имаш тайна, която не споделяш с останалите.

Поглед надолу върху екрана

Ако публикуваш селфита, на които не правиш очен контакт с камерата, имаш нужда от вечер навън с момичетата. Осъзнатото ти отдалечаване от наблюдателя е сигнал, че може би нещо те притеснява, казва Хил. „Вероятно имаш нужда от прегръдка.“

Почти усмихната

Сериозното изражение, комбинирано с широко отворени очи, означава, че си самоуверена и недосегаема, твърди Хил. Обичаш да диктуваш положението, но не е задължително винаги да бъдеш лидерът на компанията.

„Зеле!“

Със зъби на показ, личащи си отдалеч, ти си звезда. Огромната усмивка, която стига и до очите ти, показва, че си пълна с енергия, твърди Хил. Най-вероятно си инициаторът на забавления в групата, пословична със способността да заразяваш с добро настроение.

Разтворени устни

Хей, диво парче! Чувственият поглед и отпуснатата уста издават ранимост и изненада, казва Хил. Този поглед означава, че си навита за всичко.