Какво разкрива гримът ти за теб

Психолозите казват, че гримът не само подчертава достойнствата и прикрива недостатъците, но и е маска, която слагаш.

 
 

Психолозите казват, че гримът не само подчертава достойнствата и прикрива недостатъците, но и е маска, която слагаш. Какво се крие под нея?

Можем ли да познаем характера ти по грима, който носиш?

Виж най-удивителните грим трансформации в галерията долу:

Галерия: 14 грим трансформации, които ще те удивят

Виж всички снимки

1. Черна очна линия и класическо червило

Ти имаш страхотна памет и организационни умения. Никога не закъсняваш, не забравяш рождени дни и обичаш ритуалите – смейни обеди в неделя или печенето на коледни сладки. Обичаш умерения ритъм на живот, стабилност и предсказуемост и си правиш списък със задачите. На теб винаги можеш да се разчита.

2. Подчертани вежди, необичайно червило, руж

Ти не си от тези, които обичат да стоят в сянка. Във всяка ситуация появата ти не остава незабелязана. Ти си лидер, ярка и амбициозна, уверена в себе си и много творческа личност. Знаеш какво искаш, как да го получиш и нищо не те спира по пътя към целта.

►►►15 ужасни неща, които правиш при разкрасяване

3. Подчертани мигли и тъмно червило

Ти си хубавица и го знаеш. Минаваш през живота с грацията на пантера и най-добре никой да не ти се пречка. Ако обичаш, обичаш с цялата си душа, ако се сърдиш, се сърдиш завинаги. Чувствата ти са крайни, а приказката, че от любовта до ненавистта има една крачка, са я измислили за теб.

4. Натурален грим

Ти си тъмна кобилка. Гримът ти хем го има, хем го няма и хем показваш истинското си лице, хем подобрената си версия. Ти си уверена в себе си, но не бързаш да си разкриваш душата на всеки срещнат и си разумна, предпазлива и наблюдателна. Ти успяваш там, където много се провалят, защото умееш да чакаш.

5. Контури, опушени очи и червило

Ти си много емоционална и плачеш лесно. Гримът ти е маска, която слагаш, за да влезеш в бой. Колегите и познатите те мислят за агресивна, но това е просто маска, с която криеш сантименталността и донякъде наивната си душа, която виждат само най-близките.