Какво открихме в Instagram профила на Джони Деп?

Споделяме радостта от новооткрития акаунт на Джони Деп в Instagram.

Споделяме радостта  от новооткрития акаунт на Джони Деп в Instagram.

Разбери как изглеждат холивудските секссимволи днес от нашата галерия:

Галерия: Как изглеждат холивудските секссимволи днес

Виж всички снимки

►►►Джони Деп: „Ще продам душата си на дявола, но самолета си - никога“ 

Знаеш, че Джони Деп разполага с богата палитра от колоритни превъплъщения. Познаваш го в различни нюанси  - от „Чарли и Шоколадовата фабрика“ и „Алиса в страната на чудесата“ до „Ед Ууд“, „Публични врагове“ и „Черна маса“.

Той е странната птица, която нямаше профил в Instagram и сияеше в ореола на една идея по-„социално независимите хора“.  Но, както казват, „от лимони – лимонада“ и на секундата заравяме любопитен нос в новооткрития му акаунт.

Само за седмица Деп успява да събере 3,8 млн. последователи. Този особен човек , изпъкващ в тълпата с бохемското си излъчване, все едно има списък с най-готините хора на земята. Следва музиканти като Алис Купър, Уили Нелсън и Мерилин Менсън. Последвал е също Пол Макартни, както и профилите на Диор и Стела Макартни. Чудя се какво ли представляват коктейлите или вечеря, ако това е списъкът ти с гости. Има опасност разговорът никога да не свърши.

Instagram профилът на Джони напомня защо платформата е толкова популярна. Тя предоставя възможност да надникнеш в живота на любимите знаменитости и ги поднася на публиката почти „без подправки“.

Припомняме ти, че само преди около седмица Джони Деп и Джеф Бек направиха общ кавър на песента Isolation на Джон Ленън от 1970 г. Видеото се радва на 552 000 гледания в YouTube.