Какво облече Мишел Пфайфър на премиерата на „Ант-Мен и Осата: Квантомания“?

Изглежда, че актрисата е побързала да се сдобие с една от най-елегантните рокли в новата пролетна колекция на Saint Laurent.

от

© Getty Images

Мишел Пфайфър се появява рядко на червения килим, но всеки път успява да се отличи като една от най-стилните звезди. Пролетната колекция на Антъни Вакарело за Saint Laurent претърпя буря след появата на Пфайфър, но в добрия смисъл. Тя просто разтърси премиерата на екшън филма „Ант-Мен и Осата: Квантомания“ в Лос Анджелис.

Изглежда, че актрисата е побързала да се сдобие с една от най-елегантните рокли в колекцията на дизайнера – визия 42 – черна драпирана рокля с дълги ръкави. Тя добави и същите дебели златни гривни от подиумя, вдъхновени от максималистичните дизайни на Ив Сен Лоран през 80-те години. Те си пасфаха идеално и с големите й обици – тип халки.

© Getty Images

64-годишната суперзвезда отново ни доказа, че възрастта е просто число. Дори засне промяната си в клип, който публикува в Инстаграм. От гримьорския стол – право на червения килим.

Мишел Пфайфър е твърдо "за" пластичните операции

В новия екшън филм, с участието на Пфайфър, Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те се впускат в изследване на невероятните измерения на квантовата реалност, взаимодействайки си със странни същества, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно.

© Getty Images

Официалната премиера е на 17 февруари. Нямаме търпение!

Мишел Пфайфър има много странно хоби

Вижте повече

Мишел Пфайфър има много странно хоби

Актрисата обича да се разхожда вкъщи...без дрехи.