Какво облече Деми Мур на партито за рождения ден на Брус Уилис?

Семпло, комфортно и стилно.

от

Нямаш идея какво да облечеш на партито довечера? Направи като Деми, грабни любимите си джинси и добави някоя бяла риза. Понякога класиката е най-доброто решение. Не е нужно да харчиш много за скъпи рокли, които най-вероятно ще облечеш броени пъти. Отличи се с естествена, модерна, но и удобна визия. Нека си признаем, че коктейлните рокли, не са най-комфортните. Изключително секси, но къси, прилепнали и не особено удобни, доста често възпрепятстват свободата на движенията ти. С дънки може да танцуваш от сърце! Точно както го направи Деми Мур на семейното парти по повод 68-ия рожден ден на Брус Уилис. Да, той покани бившата си жена!

Деми Мур, Натали Портман и още звезди, правили стриптийз пред камера - виж ги в галерията долу:

Галерия: Деми Мур, Натали Портман и още звезди, правили...

Виж всички снимки

Както се вижда от видеото на Деми, тя е била на партито заедно с всичките дъщери на актьора, с техни приятели и със съпругата му Ема. Два дни след рождения си ден Брус отбеляза 14-тата годишнина от брака си с Ема.

След страшната диагноза Брус Уилис участва в реклама на марката на жена си

Вижте повече

След страшната диагноза Брус Уилис участва в реклама на марката на жена си

В средата на февруари съпругата на Брус Уилис съобщи, че актьорът е диагностициран с рядко хронично неврологично заболяване. Звездата от "Умирай трудно" страда от