Какво научихме за новата тръпка на Брад Пит

Мечта за слава, брак и майчинство – ето какво разбрахме за новата жена до Брад Пит – Никол Потуралски.

Мечта за слава, брак и майчинство – ето какво разбрахме за новата жена до Брад Пит – Никол Потуралски.

Супер секси мъже, които потвърждават - възрастта е само число - убеди се и сама от снимките в галерията долу

►►►Новата любов на Брад Пит: потвърдена!

Интернет гъмжи от обсъждане на снимките на 56-годишния актьор и 27-годишния модел Никол Потуралски, които, между другото, изобщо не са чак толкова нови. Преди девет месеца папараците снимаха Брад и Никол на концерт на Кание Уест в Лос Анджелис, но тогава пресата не обърна внимание на момичето, седнало до актьора. И след неотдавнашни събития (онзи ден Пит и Потуралски бяха видени заедно във Франция), медиите възпроизведоха тези кадри като косвено потвърждение на новия роман на актьора.

►►►Как са се запознали Брад Пит и новата му любима? Изключително пикантна история!

Ето какво научихме за Никол. Коя е тя всъщност?

Детство и мечти за кариера на модел

Никол Потуралски е израснала в немския град Бергкамен, разположен в Северен Рейн. Баба й и дядо й все още живеят там и вече са принудени да се справят с интереса на журналистите.

„Обикновено се радвам да говоря за внучката си, но в този случай не мога да ви кажа нищо“,

това е отговорът на бабата на Никол, даден на MailOnline, когато те поискаха коментар за предполагаемата връзка на внучката й с Брад Пит.

Според думите на приятелите на Никол тя е мечтала да стане модел от осемгодишна възраст и се е възхищавала на Хайди Клум.

„Винаги се е възхищавала на Хайди Клум и е мечтала да бъде като нея... Докато другите деца играеха на люлката, тя очертаваше права линия в пясъка и тренираше как се ходи по моден подиум“, разказва близък до Никол човек.

Младата Никол има и други интереси. В училище Потуралски се интересува от морската фауна и иска да стане морски биолог. Но случайна среща с моден агент през 2003 г. я подтиква да избере света на модата. На 13-годишна възраст Никол се озовава с майка си в Дисниленд в Париж, където момичето не остава незабелязано.

Предците на Никол са от Полша. Те се местят да живеят в индустриализирания германски регион Рур, за да се прехранват. Родителите на бъдещия модел се разделят, когато тя е още много малка, но бащата не спира да общува с децата си (Никол има сестра) и да им помага.

Брак и раждане

На 19-годишна възраст Никол и майка й се преместват от Бергкамен в Берлин, за да изградят изгради момичето кариерата си на модел. Малко след преместването си тя се запознава със собственика на ресторант Borchardt Роланд Мери, който по-късно става неин съпруг, въпреки 40-годишната разлика във възрастта (сега Мери е на 68). Заедно с него Никол отглежда седемгодишния Емил. Няма информация за текущия статус на връзката между Потуралски и Мери.

Интересното е, че през 2009 г. Брад Пит е редовен гост в Borchardt, когато участва с Куентин Тарантино в „Гадни копилета“, снимките на който се случват в Германия.

Кариера на модел

Моделската кариера на Никол Потуралски продължава 10 години, така че новата тръпка на Брад Пит работи по модните подиуми на различни страни. Благодарение на това тя знае няколко езика – сега говори пет. Потуралски е участвала в ревюта на Седмицата на модата в Ню Йорк, Париж и Милано. Тя краси кориците на Elle, Cosmopolitan и Marie Claire. Между другото, последният септемврийски брой на немския Elle излезе именно с Никол на корицата.