Какво научих за моногамията…

От спането ми със 100 жени.

 
 

От спането ми със 100 жени.​

Писателят Rhik Samadder обяснява защо неговите сексуални забежки го карат да завижда на улегналите си приятели.

13 секс пози в стил  "50 нюанса сиво", виж в галерията долу:

Галерия: 13 секс пози в стил "50 нюанса сиво"

Виж всички снимки

►►► Телефонът му и ти: тънката линия помежду ви

„Този пич дали наистина ме харесва, или просто иска да спи с мен?“ Въпросът е от една приятелка към мен, която ми показва целия чат с него. Попитах я как мога да знам такова нещо. „Защото си курва“, ми отговаря съвсем уверено. Говорим си директно с нея. Беше направила много опити да реформира поведението ми и сега ме използваше за разговори как да сваля мъжете.

Тя е права, в известен смисъл. Спал съм с много жени. И под много имам предвид 100…или нещо такова. В някакъв момент човек им губи бройката. Аз започнах да правя секс късно – като тийнейджър това ме плашеше – и загубих девствеността си на 18. Кулминацията на активността ми беше през 20-те ми години обаче. Бях актьор, със свежа кожа и красив – да не повярваш, гледайки ме сега, постоянно уморен писател, с отпуснато като желе лице. Харесваше ми да дивея и бях отворен към възможности. Моногамията ми изглеждаше скучна и нереалистична.

Научих се никога да не съдя за книгата по корицата. Някои от най-асоциалните, странни жени, с които съм спал, се оказаха тигрици под завивките. Други, които излъчваха секс и минаваха за богини в тази сфера, не бяха нищо особено. Някои от бройките ми бяха еротично на високо ниво, но в същото време нелепи, някак бездушни. Спомням си как веднъж бях в спалня с едно момиче по време на купон, и двамата толкова отчаяни от желанието, че се опитахме да си направим презерватив с найлон от закачалка от химическо чистене. Не го прави никога вкъщи. Правил съм и няколко тройки, но става сложно. По това време, докато прескачах от легло на легло, един приятел отбеляза: „Все едно се опитваш да накараш целия свят да те заобича“. Гордостта се разтопи в засрамване.

Да спиш с много хора, е чудесен начин да разбереш какво харесваш. Но за да разбереш кой си ти, нищо не може да се сравни с истинска връзка с някого, когото цениш заради причини извън физическите. Някой, който знае детинските сили, които са те формирали, и как харесваш да е препечена филията ти. Това бяха качествата, които ценях в двете ми петгодишни връзки.

Естествена ли е моногамията? Надпреварваме се от векове, но сега, когато личната свобода е на пиедестал, не смятам, че да си верен партньор, е от решаващо значение. Познавам моногамни двойки с пълна липса на уважение един към друг и много лоша комуникация, както и такива с полигамни отношения, които са в перфектни отношения.

Друга изненада е, че желанието е на приливи и отливи не само в моногамните връзки. Пак съм сингъл и не задоволявам сексуалния си апетит всяка вечер – а и не искам. Прекарвам повечето уикенди сам, ходейки по килима и нежно поливайки цветята си. Повечето от приятелите ми имат деца. Те завиждат на моята свобода, а аз на семействата им. Ако пак се обвържа, ще е само с един човек. Когато стане въпрос за това как управляваш живота или връзките си, единственото сигурно нещо е, че ще съжаляваш каквото и да избереш. И това е окей.