Какво наистина го вълнува в леглото

4 съвсем неочаквани факта!

Снимка: iStock
Снимка: iStock

На какво наистина обръщат внимание мъжете по време на секс?

Милиони години съвместен живот на една планета не са спасили представителите на противоположния пол от взаимни тайни. Ако се интересуваш сериозно от това какво се върти в главата му, продължавай да четеш.

Наистина, какво се върти там?! Как се отнася към теб, прави ли планове за бъдещето ви, какво наистина харесва в теб, какво е мнението му за теб, смята ли те за достатъчно готина и най-важното – какво мисли и на какво обръща внимание, когато правите любов?

Тъй като този въпрос вълнува не само теб, но и голяма половина от човечеството, немските психолози са озадачени от проблема и идентифицират четири основни интереса, върху които мъжете се фокусират, когато правят любов.

Лицето

Проучвания на учени са установили, че 70% от мъжете в процеса на правене на любов гледат партньорката си право в очите, защото им харесва да видят изражението на лицето ѝ, което отразява желанието, удоволствието и всичко останало, което тя изпитва в момента, благодарение на неговата страст. Противно на твоите лични предположения, той не се интересува от целулита, размера на гърдите или гъвкавостта ти – той не забелязва всички тези глупости. Ангажиран е само и единствено от грижата да познае в очите ти жаждата да се наситиш на него и тялото му. Неговото удовлетворение и плам са пряко свързани със знанието, че си прекарваш страхотно.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Твоето удоволствие

По време на секс е важно мъжете да изпитват противоположна страст. И въпреки че много жени не разбират защо изобщо се опитват да се преструват, силният пол знае как да разпознава фалшивите емоции и да се разочарова от това.

Когато правиш любов, забравяйки за комплексите и преструвките, твоите целувки, ласки, шепоти, стенания, излъчват искрено желание да си с него, а взаимното удоволствие се превръща в естествена кулминация на процеса.

Твоят аромат

По време на полов акт сетивата се изострят, а уханието на тялото ти се превръща в истинска примамка за него: обещание за удоволствие. Миризмата на жена не е просто фигура на речта или заглавие на филм с Ал Пачино: страстта наистина може да се усети. Влюбеният мъж не само харесва миризмата ти, но и го възбужда, принуждавайки го да я последва до най-интимните точки на разгорещеното ти тяло. Добре подбраният парфюм още повече ласкае обонянието му, като завинаги запечатва твоя шеметен аромат в подсъзнанието му.

5 начина да удължиш удоволствието от секса

Вижте повече

5 начина да удължиш удоволствието от секса

Ако сексът се е превърнал в рутина, ето пет съвета как да промените всичко.

Твоята кожа

Меката кожа е това, което наистина възбужда мъжете, потвърждават откритията на немските изследователи. Той е привлечен да усеща чрез докосване: докосване, галене, ласка, гушкане – с ръце, устни, език, цялото тяло. Женската аудитория със сигурност ще отбележи този интерес като ключов в списъка – по обясними причини. Неговият ентусиазъм за твоята деликатна "повърхност" е приятен сам по себе си, помага за откриването на интересни ерогенни зони и като цяло продуктивно удължава процеса.

Казват, че разговорите и сексът са несъвместими. Дали?

Вижте повече

Казват, че разговорите и сексът са несъвместими. Дали?

Наши читателки (и един читател) доказват, че това изобщо не е вярно!