Какво куче си според зодиакалния знак

Искаш да разбереш какво куче си според зодията? Прочети cosmo хороскопа!

 
 

Обикновено сравняват жените с котки, но наистина не разбираме защо! Всички котки си приличат!

Кучетата са друга работа. Искаш да разбереш какво куче си според зодията? Прочети Cosmo хороскопа!

Галерия: 9 очарователни снимки на кучета, преди и след...

Виж всички снимки

Лъв – йоркширски териер 

Звездно куче: редовен посетител на модните ревюта и стилните партита, винаги перфектно подстригано и нагласено. Чантичката, в която пътува, понякога струва повече от самото кученце. Но, основното е друго: основното е, че йоркитата са смятани за най-очарвателните кучета на света – те са не просто много красиви, но и също така много смели. Ах, малко храбро сърчице! Толкова ти се иска през цялото време да ги носиш на ръце и да ги целуваш. По подобен начин живеят жените Лъвици, и никой никога няма да разбере за пътя им на Пепеляшка. Както и почти никой не знае за тъммното минало на йоркитата, които са били развъждани за работа в боклука: йоркитата са родени ловци на плъхове, а най-много плъхове има точно там.

►►►15 признака, че се нуждаеш не от мъж, а от куче

Стрелец – стафордширски териер

Най-добрият компаньон! Ужасната репутация не пречи на стафовете да сложат лабрадорите в малкия си джоб по любов към близките си Стафът винаги е щастлив: разходка? Ура! Плуване? Да-да-да, идвам! На планина? Ихаа! Да тегля гума? Две ми дайте! Стафът обича хората повече от всичко – обича всички! Злите бабички около входа и странномиришещите любители на евтиния алкохол. Стафът е самата доброта и самата позитивност. Просто иска да убие всички останали кучета. Знаеш, всеки си има недостатъци. Между другото, ако към стафа, както и към Стрелеца, не подходиш с обвързващи предложения за любов и приятелство, то може и да се разминеш с тях.

Виж кое куче отговаря и на останалите зодии:

Галерия: Какво куче си според зодията

Виж всички снимки

Причините да предпочетеш кучето си пред гаджето

Можеш да се оплакваш толкова, колкото си искаш
Не се преструвай, че никога не си говориш с кучето! Не си едиснтвената, която комуникира по този начин с опашатия си приятел. Ако си имала лош ден, можеш да се оплакваш на кучето, колкото си искаш. 

На кучетата не им пука, ако от време на време си истинско бедствие
В дните, когато искаш да плачеш, без да спираш, или да си ядосана до полуда, или пък искаш да се свиеш на кълбо в леглото, никой няма да ти направи забележка, или да ти се разсърди. Дори ще дойде при теб, ще си сложи главата в скута ти, и ще те остави да се наплачеш. 

Не се карате за домакинската работа
Кучето няма да изхвърли боклука, или да пусне миялната, но ти така или иначе не очакваш да ти помага в домакинската работа. Всичко, което опашатите трябва да правят, е да разхвърлят изграчките си из апартамента, да пускат навсякъде косми и да търчат като луди.

Можеш да научиш кучето да не бъде смотаняк
Ако си в романтична връзка и поискаш да промениш нещо у партньора си, все те гледат накриво. С кучетата е обратното – очаква се от теб да ги възпиташ така, както искаш и трябва да се отнасят към света.

Кучетата винаги са готови за още едно пътешествие
Понякога просто искаш да се качиш в колата, да отвориш прозорците, и да караш, накъдето ти видят очите. Кучето винаги е готово за такова приключение. Опашатият ти приятел е щастлив, че пътува с теб и ти има пълно доверие. Какво по-хубаво от това?

Цялата баня е на твое разположение
Можеш да си взимаш горещ душ толкова, колкото време поискаш, без някой да ти мрънка, че чака за банята. Можеш да се гримираш цял час пред огледалото, а даже и да попееш за финал.

Винаги много се радва да те види
Дали се прибираш след работа, или просто наминаваш, за да го видиш, кучето винаги е супер щастливо, че си с него. Не може да се каже същото за мъжете.