Какво казват за теб лайковете ти в Instagram

Не говорим за теб, която никога нищо не лайкваш. Ти просто нямаш сърце!

1. Признание получават само онези снимки, които наистина харесваш

Колко ретро! Ти си от онази рядка порода човешки същества, които ще подминат онлайн разпродажба, защото, видиш ли, не се нуждаят от нищо, въпреки че всичко е намалено със 70%! Самоконтролът ти е удивителен и... леко обезпокоителен.

10 неща, които (най-много) вбесяват в социалните мрежи

2. Случайно лайкваш нещо и веднага бързаш да го отлайкнеш...

Премахването на малкото червено сърчице си е истински героичен подвиг! Обаче ще се престорим, че не те познаваме, когато поискаш да говориш с управителя на ресторанта заради долнокачествените домати в салатата ти. „Хранителна алергия“? Да, бе, говори ми...

3. Отказваш да харесваш която и да е снимка с вече 500 или повече лайка...

Според теб онази твоя бивша съученичка, дето са я обявили за инфлуенсърка, си има достатъчно лайкове! Любимото ти занимание е да критикуваш, че популярните песни по радиото ги въртят прекалено често. Ако искаш да знаеш, няма нищо лошо да харесваш снимки на френски булдогчета и на айскафе.

Излизането по срещи и социалните медии

4. Без много-много да му мислиш, лайкваш всяка снимка...

За теб висенето в Instagram е тренировка на мозъка. Винаги си на линия за някой лайк, но ти е толкова трудно да решиш какво да облечеш сутрин или с какво тесто да е пицата ти.

5. Лайкваш всички снимки отпреди няколко седмици, които си пропуснала...

Искаш да демонстрираш на всички, че ти всъщност не си губиш много-много времето със социални медии. Другият ти ход в стил ала „демонстрация на сила“: да се нахвърлиш върху храната в ресторанта в мига, в който ти я сервират, без преди това да ѝ направиш снимка.

6. Лайкваш снимки само на готини, секси пичове

Чакай да отгатна: Първото ти „гадже“ е било в четвърти клас, а Саманта е идеалът ти за подражание. За теб Instagram е мястото за лов на мъже, затова натискаш онова малко сърцевидно бутонче, колкото можеш по-често. (Между другото… оттук се вижда как си се подмокрила!)

P.S. Ами... всъщност това всичко си е само наше мнение. Измислихме си ги тези неща. Обаче сме деветдесет и девет на сто сигурни, че са истина! :)

Галерия: 10-те най-известни Instagram профила

Виж всички снимки