Какво казват любимите ти обувки за твоя характер

90 % от нашия характер се отразява в обувките, които носим!

 
 

Виж какво казват любимите ти обувки за теб!

Стилът на обличане, любимите ти дрехи, това дали носиш аксесоари или не - всичко това, въпреки че не сме наясно, говори много за нас. Според проучване, проведено в университета в Канзас и публикуване в списание за изследване на личността, 90 % от нашия характер се отразява в обувките, които носим. Ние от Cosmo използвахме данните от тези проучвания и стигнахме до тези заключения:

Галерия: Как се обличат различните зодии

Виж всички снимки

1. Обувки на висок ток

Високите токчета са свързани с жени, които искат да се чувстват силни, секси и бляскави. Този тип жени обичат да бъдат в центъра на внимание и токовете им дават предимство и допълнително самочувствие.

2. Равни обувки

Въпреки че те са супер актуални и могат да бъдат олицетворение на феминизма, носенето на този тип обувки съответства на жени, които са материалистки, с по-зрели, сериозни и амбициозни разбирания за живота.

3. Равни сандали

Всички ние имаме поне по един такъв чифт, с който ходим на плаж и басейн, но ако си от типа жени, който носи само такъв тип обувки през лятото (равни и възможно най-семпли), то предпочиташ обикновения живот, ти си естествена и непринудена със спокоен характер.

ВИЖ ТУК: Защо да избереш равните обувки пред високите токчета!

4. Платформи

Ако си фен ан платформите, то значи си здраво стъпила на земята и обожаваш да бъдеш с приятелите си. Харесва ти да правиш добро впечатление с облеклото и като цяло с визията си, но никога не би  жертвала комфорта си в името на това да изглеждаш добре.

5. Боти

Според проучването жените, които предпочитат да носят боти са сложни характери със силна индивидуалност и малко инат.

6. Маратонки

Те казват за притежателката си, че бяга от усложненията като цяло, но имат пълен списък с дейности в ежедневието. За тези жени най-вълнуващото нещо в живота е да направят 1000 неща за един ден!

7. Гумени ботуши

Ясно е, че си силно и решително момиче. Освен това обичаш иновациите и експериментираш с визията си.

Галерия: 20 фешън урока от Кейт Мос

Виж всички снимки

8. Балеринки

Ако избираш пастелни цветове, ти си сладка, нежна и жеснтвена. Ако избираш по-практичната страна на този модел обувки и се спираш обикновено на тъмни тонове, то тогава си по-скоро сериозна натура.

9. Пастелни обувки

Те показват, че жената, която ги носи е мечтателка, нежна и романтична, която има способност да идеализира всичко.

10. Черна кожа или велур

Най-популярните материи са естествена кожа и велур в черно, типични за практичната жена, която трудно бихме определили като модна икона. Тя по-скоро е срамежлива и търси постоянно одобрението на околните.

11. Обувки с различни цветове

Притежателките им са с тих, но отворен характер. Те са общителни и витални жени.